Kim Jong-Un: 15 fapte ciudate despre liderul suprem din Coreea de Nord - LIFE.ro
Mergi la conținut

Kim Jong-Un: 15 fapte ciudate despre liderul suprem din Coreea de Nord

Kim Jong-Un este asemănător cu tatăl său, un dictator și se spune că este destul de imprevizibil.
Share this article

Kim Jong-Un. Lumea îi știe numele, dar nimeni nu știe cu adevărat nimic important despre viața lui. Informațiile despre el nu sunt ușor disponibile, deoarece țara în sine este foarte secretă.

Cel mai tânăr dictator din Coreea de Nord, nu vorbește despre viața sa personală și poți găsi doar fapte ciudate în biografia sa oficială. Este fiul lui Kim Jong-il, fost lider al Coreei de Nord. Unii oameni sugerează că tatăl său a fost un supraom despre care se spune că nu a fost niciodată învins. Kim Jong-Un este asemănător cu tatăl său, un dictator și se spune că este destul de imprevizibil.

Iată câteva dintre faptele interesante despre personalitatea și viața sa:

A urmat școala sub alt nume

Potrivit rapoartelor, Kim Jung-Un nu a fost un student strălucit și nu a putut performa bine în mediul academic. Nu a trecut niciodată niciun examen și a fost fascinat de baschetul și jocurile pe calculator pe care încă le mai deține. Această situație s-a înrăutățit și tatăl său a fost nevoit să-l scoată de la Școala Internațională din Berna și să-i aranjeze admiterea într-o școală de stat unde a fost plasat într-un grad scăzut.

Rapoartele sugerează că profesorul lui l-a prezentat colegilor de grup din clasa 6 ca Pak Un din Coreea de Nord și ca fiu al unui diplomat.

Data de naștere a lui Kim Jung-Un este un mister

Kim Jong-Un s-a născut pe 8 ianuarie 1982, dar nu este data corectă a nașterii sale. Potrivit informațiilor din presă, se spune că acest tânăr lider vrea să arate mult mai în vârstă și matur, așa că data sa oficială de naștere este 1982. Dar, potrivit informațiilor sud-coreene, Jong-un s-a născut 2 ani mai târziu. Aparent, este încă cel mai tânăr lider din lume.

La 27 de ani și-a făcut operație plastică pentru a arăta ca bunicul său

Majoritatea oamenilor optează pentru o operație plastică pentru a corecta unele imperfecțiuni ale feței, dar Kim Jong-Un, moștenitorul de 27 de ani al regimului din Coreea de Nord, a trecut prin asta pentru a semăna mai mult cu bunicul său.

Speculațiile sunt răspândite în Coreea de Nord și de Sud cu privire la asemănarea izbitoare dintre Kim Joug-un și bunicul său, Kim II-sung, care a fost și fondatorul dinastiei familiei.

Sprâncenele lui devin din ce în ce mai scurte

Aparent, acest lucru nu are nevoie de multe dovezi. Imaginile sale pe care le-a făcut publice de-a lungul anilor arată că ceva se întâmplă cu sprâncenele lui. Cu toate acestea, se crede, de asemenea, că le-a făcut în mod deliberat să semene mai mult cu tatăl său, Kim Jong-il.

Kim Joug-un este dependent de brânză elvețiană

În perioada în care a fost școlarizat în Elveția, a dezvoltat o pasiune puternică pentru brânza elvețiană. Aparent, guvernul Coreei de Nord cheltuiește mii de dolari pe an pe brânză elvețiană pentru ca liderul său să aibă satisfacție.

Se pare că greutatea lui a crescut și a atras atenția oamenilor care i-au învinovățit dragostea pentru brânza elvețiană pentru acelast lucru. Cu toate acestea, au spus unii, este încercarea lui deliberată de a arăta mai mult ca bunicul său.

Când tatăl său a murit, s-a asigurat că moartea lui a fost plânsă de fiecare nord-coreean

La momentul morții tatălui său, toată lumea plângea isteric, iar cei care nu știau să plângă au fost învățați să facă acest lucru. Se pare că cei care nu au mers la eveniment au fost condamnați în lagăre de muncă timp de șase luni.

Copilăria lui Kim Joug-un este un mister

Kim Jong-Un nu a publicat niciodată niciuna dintre poveștile sau imaginile sale din copilărie. Cu toate acestea, în 2014, câteva imagini au fost afișate pe ecran în timpul unei mari vacanțe militare în Coreea de Nord. Au fost arătate așa cum erau pozele liderului, dar nimeni nu știe sigur dacă erau reale sau nu.

Acest lider are mai multe titluri oficiale

„Principalul lider al Republicii Populare Democrate Coreea, liderul partidului și al poporului”. Alte titluri sunt „Noul început”, „Tovarășul strălucit”, „Geniul printre alții”, „Mareșelul Coreei de Nord” (din 2012).

În plus, acesta are o diplomă în fizică de la Universitatea Kim II-sung și o diplomă în economie de la o universitate privată din Malaezia.

Kim Jong-Un este un general de patru stele, fără vreo pregătire solidă în domeniul militar

Un om misterios fără dovezi sau raporturi de fond.

Iubește baschetul și este prieten cu Dennis Rodman

Kim Jong-Un obișnuia să-l imite pe starul baschetului, Michal Jordan pentru că e adevărat că liderului îi place baschetul. În anul 2013 l-a cunoscut chiar și pe Dennis Rodman și i-a arătat insula personală.

Este căsătorit cu prietena sa din copilărie

Kim este căsătorit cu Ri-Sol-Ju, o fostă majoretă și cântăreață. Despre cuplu se spune că sunt prieteni din copilărie.

Kim alege fete pentru trupele pop locale

Există muzică pop în Coreea de Nord, dar nu este la fel cu ceea ce am văzut. De exemplu, în locul muzicienilor cu păr lung pe care cântăreții pop îi au de obicei în trupele lor, Coreea de Nord a definit acolo trupe cu orchestre militare. În videoclipurile muzicale, ei trebuie să arate cât de bine trăiesc nord-coreenii.

Celebra trupă de fete din Coreea de Nord este „Moranbong”. Se crede că liderul suprem însuși alege fetele pentru trupă.

Kim Jong-Un râde în fiecare fotografie

Ar putea părea puțin ciudat că liderul suprem al unei țări atât de serioase zâmbește atât de mult, dar de fapt este cu un motiv. Se crede că Kim Jong-Un trebuie să demonstreze oamenilor că el este personificarea bucuriei.

Este un mare fan al lui Jackie Chan

Este un mare fan al actorului Jackie Chan încă din timpul școlii.

La vârsta de 29 de ani, a fost declarat „Cel mai sexy bărbat în viață”

Ziarul Onion, a explicat lumii cât de mult merita: „Cu figura sa devastator de chipeșă și rotundă, farmecul său de băiețel și corpul său puternic și robust, acest strop de inimă crescut de Phenian este visul oricărei femei, care devine realitate. ”

Citește și: Dictatorii secolului XXI. Pe lângă ei, Stalin semăna cu Moș Crăciun

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora