fbpx

Căutare

Share this article

Turiştii care ajung în Amterdam cu compania aeriană KLM vor primi în curând sfaturi utile legate de ce să viziteze şi cum să rămână în siguranţă în acest oraş, datorită unui gadget care se fixează de rucsac sau de haine.

Populaţia Amsterdamului este de sub 1 milion de locuitori, însă anual vin în vizită peste 12 milioane de turişti. Din această cauză marea majoritate a celor care ajung în Amsterdam, nu ştiu cum să extragă cea mai bună experienţă în urma vizitării lui.

Din septembrie, KLM va dărui turiştilor săi Care Tag, un mic device audio care, în funcţie de locaţie va oferi „tips and tricks” pentru a obţine cea mai bună experienţă din Amesterdam. Astfel vei afla unde să cauţi o bicicletă, în ce loc să fii atent la hoţii de buzunare sau unde sunt cele mai interesante galerii de artă. Gadgetul presupune un modul de GPS offline şi un speaker care nu are nevoie de conexiune la internet. În timp ce turistul se plimbă prin oraş, Care Tag îi oferă toate sfaturile necesare în funcţie de locaţia în care se găseşte în Amsterdam.

Mesajele vocale sunt înregistrate de către echipajul KLM, iar device-ul trebuie agăţat de rucsac sau de haine în timpul călătoriei şi are nevoie să fie încărcat periodic cu energie. Purtătorul de cuvânt al KLM a declarat: „Aducem milioane de pasageri anual în frumosul nostru oraş, iar în ultima vreme Amsterdam-ul s-a aglomerat atât de mult încât vizitatorii au nevoie de puţină îndrumare. Cu Care Tag pare că echipajul nostru este mereu alături de tine pentru a-ţi sări în ajutor. Faptul că te asistăm într-o intersecţie aglomerată, că avem grijă de tine în momentul în care mergi pe bicicletă şi îţi spunem la ce să fii atent, poate fi de mare ajutor”.

Care Tag va trebui comandat de pe site-ul KLM înainte de călătoria în Amsterdam.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO