fbpx

Căutare

Share this article

Noul serial History Knightfall/Templierii are zece episoade şi prezintă politica medievală şi schemele de război ale cavalerilor templieri, cel mai puternic, bogat şi misterios ordin militar al Evului Mediu, care a primit sarcina de a proteja cele mai preţioase relicve ale Creştinătăţii. Knightfall va putea fi văzut din 7 decembrie pe HBO GO şi din 8 decembrie la HBO

Acţiunea din Knightfall/Templierii începe după căderea oraşului Acra, ultima fortăreaţă a templierilor de pe Tărâmul Sfânt, unde este pierdut Sfântul Graal. Peste ani, apare un indiciu care îi trimite pe templieri, conduşi de cavalerul Landry (Tom CullenDownton Abbey, Gunpowder), într-o misiune pe viaţă şi pe moarte. De la bătăliile din Ţara Sfântă la confruntările cu regele Franţei şi cele mai întunecate evenimente care au dus la dispariţia Ordinului Templierilor într-o zi de vineri 13, 1307, serialul analizează în profunzime lumea clandestină a acestei frăţii legendare, pentru a afla cine erau cavalerii, cum trăiau şi pentru ce erau dispuşi să moară.

Alături de Cullen, joacă Pádraic Delaney (Dinastia Tudorilor) în rolul lui Gawain, cel mai iscusit spadasin al Ordinului Templierilor, care a fost apoi rănit la Acra, Simon Merrells (Spartacus, Dominion) care îl interpretează pe Tancrede, un cavaler curajos şi ferm care îşi venerează jurămintele de templier.

Knightfall/Templierii se alătură producţiilor originale History, seriale populare precum Vikingii, care a fost reînnoit pentru al şaselea sezon cu 20 de episoade; drama militară Şase, al cărui al doilea sezon este în producţie.

Serialul Knightfall/Templierii, produs de History, va avea premiera în România pe 7 decembrie pe HBO GO şi pe 8 decembrie la HBO. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO