fbpx

Căutare

Share this article

Dacă vremea de afară v-a luat prin surprindere şi toate planurile de plecat prin ţară au fost rapid contramandate, atunci mă gândesc că aveţi nevoie de nişte recomandări de seriale. Deci la ce ne uităm vara aceasta? Staţi liniştiţi, avem cu ce să ne umplem timpul: cu excepţionalul serial Pose, a lui Ryan Murphy sau cu producţia Dietland a lui Marti Noxon.

Seriale cu spioni, drame cu moguli din showbizz sau comedii cu Alicia Silverstone ori Will Ferrell, dacă luna august ne va prinde acasă, atunci avem la ce să ne uităm. Şi ca să nu vă mai pierdeţi timpul să vă căutaţi următorul serial, găsiţi mai jos o listă cu producţii care au început deja … să nu vă pierdeţi răbdarea aşteptând, ba mai mult, unele s-au terminat deja, aşa că puteţi face un binging scurt de week-end.

Succession

Nu ştiu dacă noul serial semnat de Jesse Armstrong (In the Loop, The Thick of It) se bazează pe miliardarii Murdoch, Redstone sau Trump, dar această drama în 10 părţi pare să fie o propunere perfectă pentru un week-end de vară. Will Ferrell şi Adam McKay joacă în Succession, un serial pe care îl găsiţi deja pe HBO:

Pose 

Până în septembrie când revine American Horror Story cu super cross-overul dintre Murder House (sezonul 1) şi Coven (sezonul 3), Ryan Murphy ne invită să ne uităm la Pose. O drama din New York-ul anilor 1980 care vorbeşte despre comunitatea LGBT şi despre lumea fascinată a voguingului. Murphy face din Pose un serial care încearcă să schimbe mentalităţi, având în distribuţie cel mai mare număr de actori trasngender. Aşa că, vara asta … it’s time to pose. Serialul s-a terminat, aşa că îl puteţi vedea repede într-un binging de week-end. Şi dacă o să vă prindă şi pe voi serialul aşa cum mi s-a întâmplat mie, atunci o să vă bucure vestea că a fost deja anunţat un sezon al doilea.

Dietland 

Dacă vă era doar de Julianna Margulies, să ştiţi că s-a întors pe micul ecran. Personajul ei, Kitty Montgomery, pare să fie, însă, departe de lucrurile cu care ne-a obişnuit în The Good Wife (dacă vă e dor de serial, recomand The Good Fight). Revenind, însă, la Dietland, serialul se concentrează pe aventurile jurnalistei Plum (Joy Nash) care devine o puternică susţinătoare a unei mişcări care încearcă să îi demaşte pe bărbaţii cu putere care sunt acuzaţi că rănesc femei. Serialul este creat de Marti Noxon (To the Bone, Girlfriends’ Guide to Divorce). Pare interesant subiectul, poate vă tentează şi pe voi.

American Woman 

Avem un nou sitcom semnat de John Wells (ER) şi John Riggi (30 Rock) care se bazează pe copilăria starului de producţii reality Kyle Richards. Alicia Silverstone joacă rolul unei mamei neconvenţionale din Beverly Hills-ul anilor 1970 care trece printr-un divers în plin val al feminismului.

A Very English Scandal 

Hugh Grant pare că a luat o mică pauză de la filme şi a poposit în lumea micului ecran. De data aceasta actorul britanic îl interpretează pe Jeremy Thorpe, un politician care a dominat tabloidele britanice la începutul anilor 1970, atunci când a fost acuzat că a complotat la omorârea amantului său (jucată aici de Ben Whishaw) pentru a-şi proteja cariera.

Sharp Objects 

Amy Adams joacă în adaptarea romanului semnat de Gillian Flynn despre o jurnalistă de investigaţie cu ceva probleme personale. Aceasta se întoarce în Missouri, oraş în care trăieşte familia sa, pentru a investiga crimele. Iar lucrurile scap de multe ori de sub control. O poveste cu ceva elemente horror, numai bună pentru serile ploioase de vara aceasta. Sharp Objects este regizat de Jean-Marc Vallée care a semnat producţia Big Little Lies – câştigătoare de premii Emmy şi Golden Globes.

BONUS: The Innocents (Netflix, August 24)

Un show pentru care va mai trebui să mai aşteptaţi puţin. The Innocents este o poveste dragoste cu puteri supranaturale. Serialul se va concentra pe povestea unui cuplu de adolescenţi care, exact ca în producţia Marvel’s Cloak & Dagger, sunt înzestraţi cu super puteri. Recunosc, însă, am ales acest serial mai puţin pentru subiect şi mai mult pentru actori: Guy Pearce (Memento, Alien: Covenant), Sorcha Groundsell şi Percelle Ascott.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO