fbpx

Căutare

Share this article

Rochia de mireasă pe care Kate Middleton a purtat-o la nunta cu prinţul William, în 2011, poate fi îmbrăcată acum de orice viitoare mireasă. Mă rog, modelul acelei rochii creată, de Sarah Burton de la Alexander McQueen, cu superbe inserţii de dantelă, corset şi decolteu în fromă de V, pe care H&M tocmai l-a regândit pentru cea mai nouă colecţie a sa, ”Wedding Shop”.

Noua versiune a rochiei lui Kate, care arată cu adevărat ”regal”, este valabilă exclusiv online pe site-ul hm.com şi costă doar 299 dolari (spre deosebire de rochia originală, în valoare de 430.000 de dolari). Alături de aceasta, se mai găsesc în noua colecţie rochii înflorate din tul, camizole satinate şi rochii de mireasă cu tematici florale.

Foto: H&M

O altă rochie creată în stil regal pe care o poţi găsi în magazinele H&M este şi cea regândită după modelul rochiei de mireasă a Pippei Middleton (sora mai mică a lui Kate), ce porată semnătura creatorului e modă britanic Giles Deacon. Aceasta are preţul de doar 250 de dolari. Vă imaginaţi, aşadar, ce vom vedea în materie de vestimentaţie nupţială după mult aşteptata nuntă a lui Meghan Markle cu Prinţul Harry, din 19 mai!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO