Sports
Lamborghini are primele sale E-Bike-uri
Iată că, după mai bine de cinci ani de cercetări amănunţite, folosind un design de ultimă oră şi tehnologie avansată, Lamborghini a lansat primul E-Bike.
Oana Borviz
|Reading time: 2 mins
Iată că, după mai bine de cinci ani de cercetări amănunţite, folosind un design de ultimă oră şi tehnologie avansată, Lamborghini a lansat primul E-Bike.
Oana Borviz
|Reading time: 2 mins
Share this article

Iată că, după mai bine de cinci ani de cercetări amănunţite, folosind un design de ultimă oră şi tehnologie avansată, Lamborghini a lansat primul E-Bike. Marele brand italian a mai făcut echipă în trecut cu producători de biciclete în ideea de a crea biciclete de curse dar este pentru prima dată când Lamborghini a colaborat cu compania italiană Italtechnology pentru a produce o linie de biciclete electronice.

E-Bike-urile Lamborghini, care au fost dezvăluite de curând la muzeul Sant’Agata Bolognese (din Bologna), au fost create special pentru „clienţii care doresc performanţă maximă pe şosea, cu o bicicletă care poate atinge rapid viteza maximă permisă de reglementările actuale„, după cum se arată într-un comunicat al companiei citat de publicaţia Luxuo. Aşa se explică de ce aceste biciclete vor fi disponibile în două variante: (1) o bicicletă montană pentru un stil de viaţă dinamic şi activităţi în aer liber; (2) o bicicletă rutieră dedicată atingerii în mod eficient a vitezei maxime conform reglementărilor actuale.

Ambele biciclete electronice au fost concepute, proiectate şi construite în întregime în Italia, fiind rezultatul a peste cinci ani de cercetare şi având patru brevete internaţionale.
Programul Ad Personam de la Lamborghini, valabil la automobilele mărcii, va fi de asemenea disponibil şi pentru aceste biciclete, ceea ce va oferi proprietarilor posibilitatea de a personaliza bicicletele cu variante de culori reprezentative automobilelor Lamborghini.
Cele două versiuni de E Bike-uri vor fi disponibile online şi selectate de retailer-uri din toată lumea începând cu luna mai. Preţurile vor fi anunţate în curând.

Sports
Share this article