fbpx

Căutare

Share this article

Octombrie începe cu vreme răcoroasă, dar cu multe titluri noi de seriale și filme la Netflix.

Acum vă dau doar un trailer, cumva doar o gustare ca să vă fac poftă. Revin zilele următoare cu multe detalii, astfel încât să vă faceți un program de stat în casă și uitat la filme în cunoștință de cauză.

Așadar, Netflix lansează în octombrie o mulțime de seriale noi, dar și sezoane noi ale serialelor deja populare și vine și cu câteva titluri licențiate pe care le așteptam de mult.

Pe 5 octombrie se lansează Élite, un serial original Netflix ce prezintă poveștile a trei adolescenți din familii de rând, care se înscriu la o școală privată exclusivistă din Spania, iar conflictul dintre ei și elevii bogați duce la crimă.

În aceeași zi se lansează sezonul al doilea al serialului Big Mouth. Aici dorințele sexuale și anxietatea abundă odată ce Nick, Andrew și prietenii au noi crush-uri, se încurcă cu Shame Wizard și încearcă să fumeze pentru prima dată.

Lansari Netflix
Big Mouth Sezonul 2

Pentru iubitorii de aventură, pe 19 octombrie apare sezonul trei din Marvel’s Daredevil.

Cu Wilson Fisk din nou în libertate, Matt Murdock este obligat să se întoarcă.

Iar pe 26 octombrie Castlevania: Season 2 – ANIME ORIGINAL NETFLIX.

Cum Dracula și legiunea sa de vampiri se pregătesc să curețe lumea de oameni, un trio de eroi îndrăznește să le țină piept.

Vor fi multe titluri de documentare și lungmetraje originale Netflix, iar printre licențiate se numără Meet Joe Black, The Incredibles sau NightCrowler.

Se anunță o toamnă bogată, așadar, la Netflix, motiv pentru care propun să rămânem cu telecomenzile pregătite.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO