fbpx

Căutare

Share this article

Aventura Larei Croft Tomb Raider continuă. „Tomb Raider. Începutul”, cu Alicia Vikander în rolul principal, îi duce pe spectatori în prima expediţie a Larei Croft, dar şi în mintea şi sufletul unui personaj care, pentru a-şi găsi locul în lume, trebuie să facă legătura dintre viitorul şi trecutul său. Noul film al seriei ne ajută să descoperim cum a început Lara Croft şi cum a devenit una dintre cele mai populare eroine. Filmul „Tomb Raider. Începutul” va avea premiera pe 16 martie 2018, în format 3D, IMAX 3D şi 4DX 3D.

Alicia Vikander este noua Lara Croft – îndrăzneaţă, energică, cu o putere interioară care o face să treacă peste orice obstacol. Când căutau actriţa potrivită pentru acest rol, producătorii căutau o serie de caracteristici care să îmbine inteligenţa, onoarea şi vulnerabilitatea. Vikander le întruneşte pe toate: „Ceea ce e interesant la Croft este faptul că, atunci când cade şi se răneşte, reuşeşte mereu să se ridice şi să lupte pentru ceea ce îşi doreşte. În film acest lucru e valabil fie că vorbim despre luptele din ring, întrecerile pe bicicletă sau cursa periculoasă în care viaţa ei e în joc. Alicia munceşte cu aceeaşi îndârjire, nu renunţă. E autentică în fiecare scenă şi se implică în tot ce face. Poate să fie o scenă emoţionantă sau un moment amuzant, ori o scenă de acţiune complicată, în toate ea este foarte naturală”, spune regizorul Uthaug.

Alicia Vikander a urmat un program strict de antrenamente pentru a fi în formă pentru un rol solicitant, aşa cum este ce al Larei Croft:  „Am făcut căţărări, lupte, am înnotat sub apă. Nu ştiu când în viaţa mea aş mai fi putut fi expusă la atât de multe lucruri noi, dacă nu aş fi jucat acest rol. Este un lucru care îţi dă multă încredere şi putere. Nu sunt foarte înaltă sau foarte corpolentă, aşa că faptul că am câştigat cinci kilograme de masă musculară este o mare realizare. M-a făcut să mă simt foarte feminină”, a declarat actriţa.

În noua producţie fanii vor merge alături de Lara în prima sa aventură. Ea nu e pregătită încă şi nu ştie ce o aşteaptă. Trebuie să se înarmeze nu doar cu arcul, săgeţile şi pistoalele, ci şi cu mult curaj, pentru a descoperi cine e şi a deveni „Tomb Raider”.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO