fbpx

Căutare

Share this article

Jimmy Page, Robert Plant şi John Paul Jones – membrii supravieţuitori ai trupei Led Zeppelin – sărbătoresc 50 de ani de la înfiinţarea acestei legende rock într-un mod inedit: prin lansarea unui album foto. Albumul, ce urmează să fie lansat de editura Real Art Press, în luna octombrie, este un volum de 368 de pagini intitulat ”Led Zeppelin By Led Zeppelin”, include fotografii şi lucrări din arhivele Led Zeppelin dar şi contribuţii ale fotografilor din întreaga lume.

„Led Zeppelin By Led Zeppelin este prima şi singura carte ilustrată oficială care va fi produsă în colaborare cu membrii formaţiei”, spun reprezentanţii editurii. „Sărbătorind 50 de ani de la formarea lor, ea acoperă cariera muzicală de neegalat a grupului şi prezintă fotografii cu Jimmy Page, Robert Plant, John Paul Jones şi John Bonham pe secnă sau în culise, în momente de sinceritate şi în studioul de înregistrare”, completează aceştia despre albumul ce cuprinde multe imagini nepublicate până acum.

Aşa că, dacă fanii erau convinşi că cei trei nu se vor mai reuni vreodată pe scenă (mai ales după ce Robert Plant i-a asigurat că o posibilă reunire ar fi un ”dezavantaj” pentru fanii trupei), iată că aceştia se pot bucura de o altfel de reuniune a idolilor lor.

Anunţul, care a fost făcut zilele acestea, nu doar de Real Art Press, ci şi de cei trei Led Zeppelin via Twitter, este însoţit de o fotografie rară, în care Jimmy Page, Robert Plant şi John Paul Jones ţin în mână un exemplar al cărţii ”Led Zeppelin By Led Zeppelin”.

Volumul este disponibil pentru pre-comandă pe reelartpress.com.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO