Linkin Park îi aduce tribut lui Chester Bennington - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Acasă, după #dunhilllinks şi înapoi la muncă. E bine să fiu din nou cu băieţii”, aşa sună mesajul postat de curând, pe Instagram, de către Dave ”Phoenix” Farrell, basistul de la Linkin Park. Semn că băieţii se pregătesc pentru concertul pe care-l vor susţine pe 27 octombrie (la Hollywood Bowl din Los Angeles), în amintirea fostului lor coleg de trupă, Chester Bennington, care şi-a luat viaţa pe 20 iulie 2017. Primul concert pe care cei cinci membri îl vor susţine de la tragicul eveniment va aduce în faţa publicului şi câteva dintre cele mai cunoscute trupe de rock, havey metal sau punk: Korn, System of a Down, Blink 182, Yellowcard, Kiiara (care apare, spre exemplu, pe unul din cele mai recente single-uri ale trupei, “Heavy”). Cu toţii vor fi acolo pentru a cânta în memoria lui Bennington, băiatul enigmatic cu voce incredibilă care nu a mai găsit drum spre sufletul lui.

Banii adunaţi în urma concertului – care a fost numit “Linkin Park & Friends Celebrate Life in Honor of Chester Bennington” – vor merge către Music for Relief’s One More Light Fund, în memoria lui Bennington.

Nu demult, Linkin Park a lansat, anunţând astfel concertul din Los Angeles, şi un videoclip pentru piesa ce dă titlul ultilmului lor album, “One More Light”. Creat pentru toţi aceia care au pierdut pe cineva, după cum mărturisea trupa, videoclipul cuprinde imagini cu Bennington pe scenă şi materiale de arhivă.

Urmăriţi acest filmuleţ emoţionant, prin care membrii trupei au căutat să se confrunte cu propriile temeri şi să aducă puţină lumină oamenilor care au mare nevoie de ea. 

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO