fbpx

Căutare

Share this article

Fie că vrei să alegi o coafură rapidă sau una mai elaborată ori eşti adepta machiajului natural sau preferi un ruj intens, ţi-am pregătit câteva sugestii de lookuri, inspirate de vedete, care sunt perfecte pentru weekend. Pe tine ce star de la Hollywood te inspiră?

Coc rapid à la J.Lo

Jennifer Lopez a optat pentru un look fresh şi tineresc, purtându-şi părul într-un coc răsucit care se poate realiza foarte rapid. În plus, este o soluţie perfectă dacă afară este cald, dar şi dacă îţi doreşti să pari mai tânără, fiindcă părul strâns în coc are un uşor efect de lifting. Această coafură se potriveşte atât cu un machiaj intens, aşa cum poartă cântăreaţa, dar şi cu unul mai natural – alegerea îţi aparţine!

Breton franjurat inspirat de Dakota Johnson

Frumoasa actriţă din Fifthy Shades of Grey a optat pentru o coafură trendy – breton franjurat, care îi încadrează perfect chipul. Restul părului este strâns la spate, cu doar câteva şuviţe mai lungi lăsate libere, pentru a crea un look aparent nefinisat! Dakota a adăugat un ruj în culoarea fructelor de pădure iar pentru machiajul ochilor a ales stilul smokey.

Foto: Hepta

Coadă în stilul propus de Alexis Bledel

Actriţă din Povestea slujitoarei  mizează pe deviza “less is more”, aşa că a ales o coafură simplă şi un machiaj lejer. Totuşi, părul este foarte bine finisat, chiar dacă este prins în coadă de cal. Pentru a evidenţia privirea, Alexis poartă mascara pentru alungire iar lookul este completat de un blush trandafiriu şi un ruj roz.

Foto: Hepta

Bob finisat à la Mila Kunis

Actriţă de 34 de ani a optat pentru un machiaj care să-i pună ochii în evidenţă, cu fard irizat de nuanţa cuprului pe pleoape şi sprâncene foarte bine finisate. Părul este aranjat în onduleuri foarte lejere, ca nişte “extra soft waves”, care dau textură şi un plus de eleganţă.

Foto: Hepta

Păr în vânt inspirat de Blake Lively

Hairstiliştii adoră acest stil şi-l folosesc mereu pe podium, la prezentările de modă. Părul lung este ondulat lejer, apoi răvăşit, pentru a da impresia că vântul şi-a făcut de cap cu şuviţele rebele. Apoi, totul este finisat uşor, pentru un plus de rezistenţă dar fără a părea că este prea aranjat. Un look perfect pentru weekend, lejer şi trendy.

Foto: Hepta
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO