fbpx

Căutare

Share this article

Lost in London, aşa este intitulat filmul pe care Woody Harrelson îl realizează şi îl va transmite live în cinematografe. Filmul Lost in London se va filma în Londra şi va fi transmis pe 19 ianuarie în 500 de cinematografe din Statele Unite (la ora 19:00) şi pe 20 ianuarie (ora 01:30) în Londra, la  Picturehouse Central.

Ideea acestui film live a pornit de la „păţania” lui Woody Harrelson din anul 2002, atunci când actorul din „Natural Born Killers” a avut o noapte plină de adrenalină (şi aburi de alcool) în Londra, o noapte după care a ajuns să petreacă ceva timp după gratii.

Aşa cum precizează şi The Telegraph, Woody Harrelson a pornit acest proiect spectaculos în ideea de a îmbina metodele filmului şi ale teatrului în acelaşi timp (căci, nu-i aşa, teatrul beneficiază de un public care participă în direct la tot ceea ce se întâmplă pe scenă). Lost in London este scris de însuşi Woody Harrelson, care va juca rolul principal, alături de Owen Wilson şi Willie Nelson.

Filmul angrenează o echipă de mari dimensiuni (peste 600 de oameni în echipa tehnică), peste 14 locaţii de filmare şi, desigur, lasă loc neprevăzutului. În orice moment ceva poate să meargă prost, de la vremea capricioasă londoneză, la faptul că un cameraman s-ar putea împiedica în timp ce filmează.

Tocmai de aceea mulţi prieteni i-au spus lui Woody Harrelson că e o mare prostie ceea ce face. Zeci de staruri de la Hollywood au trimis filmări de „ne-încurajare”. Printre aceştia se numără Matthew McConaughey, Jimmy Kimmel, Jessica Biel şi Justin Timberlake, Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth şi mulţi alţii. Vorbim, desigur despre un teaser pentru Lost in London, însă mesajul lor s-ar putea să fie unul cât se poate de real: Don’t do it, Woody! spun toţi, în cor.

Cu toate acestea, Woody Harrelson va filma în această noapte la Londra. Şi, dacă sunteţi în capitala Marii Britanii, puteţi să mergeţi să vedeţi filmul, în direct, la ora 01:30 la Picturehouse Central. Biletele pentru UK şi cele 500 de cinematografe americane în care se va difuza filmul live „Lost in London” se găsesc aici.

Noi îi dorim succes lui Woody Harrelson şi, mai ales, să nu fie nevoie să se arunce în apele Tamisei (aşa cum zice în video-ul de mai jos).

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO