fbpx

Căutare

Share this article

Avengers: Infinity War este un film pe care îl aşteptăm cu toţii. După o călătorie cinematografică nemaipomenită şi după aventuri care s-au desfăşurat pe durata a zece ani, noul film aduce pe marile ecrane „bătălia supremă”. E timpul să-i vedem lucrând împreună pe Răzbunători.

Avengers şi aliaţii lor super-eroi trebuie să-şi unească forţele şi să sacrifice totul pentru a încerca să îl înfrângă pe Thanos, înainte ca atacurile sale să distrugă întreg Universul.

Ameninţarea forţelor „dark” este mult prea mare pentru a-i putea face faţă un singur super-erou. Thanos, acest demon intergalactic, are un plan foarte bine pus la punct, şi este distructiv, foarte periculos pentru omenire. E pe măsura forţelor sale.  

Ţelul său este să adune cele 6 pietre Infinity, artefacte cu puteri inimaginabile, pe care să le folosească pentru a-şi impune forţa, pentru a domina întreaga lume. Luptele pe care Răzbunătorii le-au dus până acum par mici „antrenamente” pe lângă ceea ce urmează. Soarta întregului Pământ e în mâna lor.

Nu putem rata marea confruntare şi, totodată, încheierea unui important capitol din istoria Marvel. Biletele pentru filmul Avengers: Infinity War („Răzbunătorii: Războiul Infinitului”) – care va avea premiera pe 26 aprilie – pot fi cumpărate în avans, începând cu data de 30 martie. Te vei putea număra printre primii fani care se reîntâlnesc cu echipa preferată de super-eroi.

Filmul „Răzbunătorii: Războiul Infinitului” este distribuit de Forum Film România şi va fi disponibil în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO