Căutare

Share this article

Primul loc exclusivist ascund din patrimoniul UNESCO, Voavah din arhipelagul Maldive, este o insulă privată în adevăratul sens al cuvântului ce îmbină serviciile legendare cu posibilităţile nelimitate de a experimenta viaţa.

Acest de rai retras, de numai două hectare de pământ, s-a transformat într-o insulă privată ce surprinde orice imaginaţie. O plajă întreagă în mijlocul unui ocean poate fi a ta în întregime, şi nu doar atât: o casă pe plajă, şapte dormitoare, o şcoală de scufundări şi un yacht. Capacitatea este de până la 22 de persoane. Oaspeţii decid programul, tipul de servicii şi personalul de care au nevoie.

Zilele pe insula Voavah se învârt în jurul casei de pe plajă ce are două etaje, a nisipurilor albe dimprejur, a apei cristaline şi a recifurilor abundente. Punctul central al casei este prevăzut cu un living room deschis, un dining room, o bucătărie, o piscină, o sală de sport, o bibliotecă şi un salon mansardă, în timp ce cele şapte dormitoare sunt aranjate toate cu vedere la mare

Un yaht privat de aproximativ 19 metri îşi aşteaptă oaspeţii pentru a explora acest domeniu orbitor şi netulburător al UNESCO. Experienţele sunt concentrate pe teritoriul UNESCO, ghidate de o echipă ce a petrecut aproape un deceniu protejând acest tărâm: scufundări alături de rechini balenă, snorkelling cu pisici de mare, înot alături de ţestoase, pescuit pentru cină, vizitarea insulelor locale, surfing şi croaziere pentru a vedea apusurile ce îţi taie respiraţia.

În inima insulei poţi avea parte de şi mai multe experienţe deoarece este amenajat un Spa în ocean ce oferă tratamente ce aduc în discuţie cele cinci căi: adevărul, acţiunile înţelepte, Iubirea, Pacea şi compasiunea, fiecare dintre ele gândit pentru a creşte responsabilitatea. Oaspeţii pot face yoga, pot medita şi pot urma cursurile de pranayama şi se pot bucura de tratamente de înfrumuseţare şi hair styling la cerere.

Întreaga insulă este protejată de o patrulă şi securizată cu camere video şi printre alte servicii, mai poţi beneficia de o excelentă ofertă culinară, babysitting şi menaj.

O vacanţă în Insula Voavah ce presupune 5 nopţi de cazare pentru 10 persoane, cu toate serviciile incluse, porneşte de la 415 mii de lire. Scump, dar probabil merită fiecare cent.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO