Machiajul pentru Anul Nou - 2022! - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Pentru a vă bucura de magia sărbătorilor, începeți să vă gândiți din timp la imaginea dvs. Ținuta este de obicei aleasă prima, iar machiajul și coafura se realizează în dependență de hainele alese. Dar puteți și invers: mai întâi – machiaj și apoi totul. Și în acest caz, ar trebui să fie unul special!

Față

În machiajul de la show-urile de modă toamnă-iarnă – 2022, practic nu au existat experimente cu fondurile de ten cu finisaje diferite. A fost important uniformizarea tonului calitativ, astfel încât să poată servi drept fundal clar pentru accentele captivante de pe ochi și buze. Accentul exagerat pe strălucirea pielii a dispărut – artiștii de machiaj urmăreau ceva între o strălucire proaspătă și un finisaj mat catifelat.

Apropo, fardul de obraz și iluminatorul în multe look-uri sunt fie absente, fie folosite la minim. Toamna și iarna – 2022 este guvernată de naturalețe.

Sprâncene

Sprâncenele naturale sunt la modă – fără contur clar, ușor pufoase. Pot fi obținute cu ajutorul unei perii rotunde și a unui gel transparent. Utilizați Control Freak de la NYX Professional Makeup, de exemplu. Poate fi achiziționat accesând linkul https://makeup.ro/brand/602810/ 

Ochi

Pentru cei care plănuiesc să se concentreze asupra ochilor în machiajul pentru Anul Nou, artiștii de machiaj oferă zeci de opțiuni diferite: inspirate de clasici și departe de asta, reținute și strălucitoare, grațioase și capricioase. Fiecare poate găsi ceva pe gustul său.

Printre cele mai simple și mai familiare se numără săgețile negre, care în machiajul de Anul Nou pot fi mai late și mai vizibile decât în ​​cele de zi cu zi.

În unele dintre look-urile actuale, accentul a fost pus pe o singură nuanță strălucitoare. Sau puteți opta pentru un smokey colorat. Cu siguranță veți ieși în evidență!

Buze

În ceea ce privește machiajul buzelor, există mai puține inovații îndrăznețe în el decât în ​​machiajul ochilor. Majoritatea designerilor sau oprit la buzele roșii. Alegerea texturii și finisajului rujului vă aparține – poate fi mat, strălucitor sau cu nuanțe colorate. De asemenea nuanța bordo va fi una cu care nu veți da greș. 

Indiferent de nuanțele sau tipul de machiaj ales, nu uitați că noapte dintre ani este una magică și trebuie petrecută frumos! 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO