Made in RO vine cu primele idei de cadouri de Crăciun - LIFE.ro
Mergi la conținut

Made in RO vine cu primele idei de cadouri de Crăciun

Vizualul acestei ediții a pornit de la provocarea lansată de Designist.ro Alexiei Udriște, una dintre cele mai apreciate ilustratoare din România, de a spune o poveste în culori neconvenționale. Așa s-a născut Design-Crăciunul de anul acesta, în galben auriu și fuchsia.
Share this article

Anul acesta, Design-Crăciunul vine mai devreme, în ajunul lunii a 12-a! Mai precis, pe 24 și 25 noiembrie, când 90 dintre cele mai valoroase proiecte de design românesc, atent selecționate în urma apelului de proiecte, îți dau întâlnire la ediția #12 a târgului Made in RO – Concentrat fin de design contemporan, creat de platforma editorială Designist.ro.

Made in RO #12 are loc tot la Impact Hub Bucharest, pe Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1.

Evenimentul se prezintă cu o serie de noutăți la nivel de concept. Made in RO se îmbogățește cu un întreg “cartier” de modă plus unul de mâncare și băuturi dintre cele mai fine. #CartierulFashion își propune să aducă laolaltă cele mai bune proiecte din zona designului vestimentar și a accesoriilor fashion, în timp ce #CartierulFood vrea să arate că există branduri românești care își spun povestea nu doar prin gust și calitatea produsului, ci și prin branding, logo, designul recipientului, prezentare – într-un cuvânt, prin package design.

Secțiunile cu care deja te-ai obișnuit rămân cap de afiș: design de obiect, ilustrație, mobilier, accesorii home&deco, bijuterie, corpuri de iluminat, design textil, jucării, decorațiuni de Crăciun plus o întreagă zonă dedicată ceramicii utilitare.

O altă noutate la Made in RO #12 o reprezintă Cool workshops for kids. Pe parcursul celor două zile de târg, Designist.ro a pus la cale, împreună cu oameni talentați, profesioniști recunoscuți în domeniile lor, opt workshop-uri creative pentru copii, pe teme de design interior și arhitectură, graphic design și ceramică, joc și reciclare – unele dintre ele organizate în premieră. Copiii au ocazia de a-și cultiva talentul sau de a-l descoperi, de a se juca de-a arhitecții, de-a inventa și a construi – toate acestea, într-un context care le permite să interacționeze direct cu designerii și creatorii care expun în cadrul evenimentului.

Programul workshop-urilor și biletele se găsesc pe livetickets.ro. Numărul de locuri este limitat, iar biletele se achiziționează exclusiv online, înainte de eveniment.

Mai adăugăm doar că multe dintre brandurile și colecțiile prezentate vin în premieră la Made in RO – evenimentul care, de-a lungul ultimilor șase ani, s-a impus ca rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

Vor expune: Abru, Alexandra Nacu Jewelry, Alina Ceramics, Artefact Room, Atelier Simpluș, Atelier Tron, Becheru Art, Bianca Grin, Brândușa Ungurașu, Birelle Bijoux, Bufnița Ceramică, BumbagR, Ceramic Artwork Studio, Ceramic Sparrow, Christine on the Clouds, Clay Stuff Studio, Climent Art, Corina Mardari, Cosânzeana, Cristina Masnitz, De Ceramică, Deco-Box, Deep Design Concept, Don Papillon, Folded&Co, Foldo, Ginissima, Greenarium, Happy Friday, Horia Câlțea, I See Stars Clothing, I Wood Be, Infinity Covers, Irina Secrieriu, Iuliana Asoltanei Jewelry, Iutta, Joined By Fire Studio, Joyelissimo, Kofi Ti, Koja Concept, Lamptekture, Lena Criveanu, Lia Pfeiffer, Maison Chouchou, Maison Ilia, Manufraktur, Melloncollie, Mesteshukar ButiQ, MicaCera, Mimush, mokoFUN, Mormi, Most Precious, Noah, Peștele Fierăstrău, Povești din lut, Pupăzan, Roxana Hodorog, Sabina Stan, Sandra Berghianu, Serebe, Simina Filat, Snob, Sonjaline, Tatuin, Unca Studio, Utopic, Victoria Finală, Vizualist, Yenipuf, ZIG Leather și alții.

#CartierulFood: Origo, Trofic, Lăptăria cu Caimac, Fructos, Angeline Cake Boutique, Grain Trip Bakery, Hot Hippie, Zumm Miere, Berero.

Iată doar câteva dintre sugestiile de cadouri pe care le poți găsi la Made in RO, în galleria foto.

Share this article

Pe aceeași temă

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora