Căutare

Share this article

Ştim cu toţii că putem cumpără orice, liniştiţi, de pe canapeau de acasă. Shopingul online nu mai este nicio noutate pentru consumatorul modern. Muzică, haine, electronice, cărţi… pe toate le ai la un click distanţă. Gigantul eBay a realizat însă,  un upgrade al Shopingului Online, alături de cunoscutul website australian Myer, au conceput primul magzin în Virtual Reality din lume!

 Cu o simplă privire te poţi plimba printre mii de produse şi alege ce ţi se potriveşte. Am spus „privire” pentru că tot ce îţi trebuie este o pereche de o Google Cardboard sau Samsung VR pentru aputea intra în universul virtual al cumpărăturilor.

Pentru a impulsiona noul concept de magazin, Myer şi Ebay au produs 15.000 de „Shopticals”: o pereche de ochelari de realitatea virtuală din carton care te va ajuta la navigarea printre cumpărături.

Nouă platforma foloseşte tehnologia eBay Sight Search care îţi permite să urmăreşti cu privirea produsele expuse „imaginar” şi să afli detalii despre ele, doar privind anumite butoane expuse virtual. Myer promite o experienţă de shoping personalizată printre cele 12.500 de produse, folosind istoricul tău de consumator pentru a-ţi putea oferi de la început  produse din aria ta de interes.

 „Până acum am văzut această tehnologie (n.red : Virtual Reality)  implementată doar în industria de jocuri şi zona de entertainment. Noi vrem să fim deschizători de drumuri noi”, a declarat Steve Brennen, Directorul de marketing şi Inovaţie al companiei eBay.

Planurile de viitor presupun extinderea platformei de realitatea virtuală pentru a-ţi putea face cumpărăturile împreună cu prietenii tăi, evident virtual… sau să ai posibilitatea de a-ţi introduce măsurile şi a-ţi proba hainele fără a fi în magazin.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO