Magneziul, erou pentru organism și piele pe timpul verii - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Magneziul este unul dintre cele mai importante minerale pentru corpul uman. Este implicat în peste 300 de procese și reacții din organism. Mai ales pe caniculă, rolul său este esențial, ajutând în reglarea temperaturii corpului și reducerea disconfortului. Are beneficii dacă este luat din alimentație, dar și aplicat la exterior. 

MAGNEZIUL, MINERAL VITAL PE CANICULĂ

Magneziul ajută la reducerea oboselii, normalizează metabolismul energetic-  aspecte extrem de importante mai ales dacă disconfortul termic este mare. Lipsa lui poate duce, printre altele,  la tulburări cardiace, dureri musculare, epuizare – stări ce se pot accentua atunci când temperaturile sunt foarte ridicate.

O alimentație corectă te va ajuta să te adaptezi acestor temperaturi. Caută mâncărurile bogate în surse de magneziu, pentru a-i da organismului tău necesarul de care are nevoie. 

magneziul

TOP ALIMENTE BOGATE ÎN MAGNEZIU: 

  • Legume verzi – salată, varză, kale,spanac, sparanghel, mazăre
  • Fructe – avocado, banane, zmeură, smochine
  • Leguminoase – fasole, năut, linte
  • Semințe și oleaginoase – nuci, caju, migdale

CUM AJUTĂ UN DEODORANT PE BAZĂ DE MAGNEZIU DERIVAT NATURAL?

magneziul

Alegerea deodorantului potrivit a fost întotdeauana una dificilă pentru că suntem diferiți, iar organismul fiecăruia dintre noi reacționează în mod diferit la factorii externi. Altfel spus, ce funcționează la unii, poate să nu funcționeze deloc la alții. De aceea, deodorantul potrivit este cel care acționează în echilibru cu noi și cu nevoile noastre specifice. Magneziul este un ingredient care se găsește în corpul uman, drept urmare ideea de a-l transpune într-un deodorant vine să ne simplifice alegerile când vine vorba de deodorante. 

magneziul

Plecând de la beneficiile magneziului, dar mai ales de la nevoia de a menține pielea subrațului ferită de umezeală și miros neplăcut, NIVEA a creat Magnesium Dry și Magnesium Dry Fresh , primele deodorante NIVEA de tip roll-on cu magneziu activ derivat natural care nu conțin aluminiu (ACH) și nici alcool. Inovația acestora constă în faptul că ele  funcționează cu clorură de magneziu și reprezintă o alternativă naturală, eficientă, la protecția antiperspirantă pe bază de săruri de aluminiu. 

Diferența pe care o face gama Magnesium Dry este că oferă protecția eficientă de care avem nevoie pe parcursul zilei cu toate că nu conține săruri de aluminiu. În plus, Magnesium Dry Fresh și Magnesium Dry au format de tip roll-on, fiind foarte pratice și  ușor pentru tine să le porți în geantă, deci să beneficiezi de protecție împotriva transpirației și prospețime oriunde-ai fi 

ȘTIAȚI CĂ…

… pentru a găsi formulă câștigătoare a Deo Magnesium a fost nevoie de șapte ani de cercetare, utilizarea a peste 50 de tehnologii diferite, colaborarea cu peste 20 de parteneri de cooperare și peste 30 de studii clinice conform protocoalelor recunoscute la nivel internațional?

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO