Căutare

Share this article

De când şi-a făcut debutul literalmente la Bal des Debutantes în Paris, anul trecut în noiembrie, Ava Phillipe, fiica de 18 ani a lui Ryan Phillippe şi Reese Witherspoon, pare să fie peste tot.

Încă de atunci a fost alături de mama sa la premiere de film, la gale de premii, la defilări de modă şi chiar a fost solicitată pentru campania de primăvară Rodarte, alături de Danai Gurira, Gia Coppola, Tessa Thompson şi Kirsten Dunst.

Însă, cu toate acestea, nu a uitat de draga şi „bătrâna” sa mamă.

Ava Phillipe a pozat alături de mama sa pentru campania de promovare a brand-ului de haine al actriţei, Draper James.

„Cel mai bun lucru despre modul în care mama mi-a influenţat stilul este acela că atunci când îi accept sfatul, stilul îmi aparţine”, a declarat Ava care, cel puţin pe Instagram, are un look inspirat de cultura LA-ului, nu ca al mamei sale de „Sweet Home Alabama”. „Amândouă cădem de acord asupra a ceea ce este la modă, însă avem gusturi diferite, iar mama îmi respectă personalitatea aşa cum mi-o exprim eu cu ajutorul hainelor”, a mai spus ea.

Nu a declarat nici un cuvânt despre planurile sale de a călca sau nu pe urmele mamei ei (actriţă, producătoare, antreprenor, activist sau lider de opinie). Poate se gândeşte să termine mai întâi facultatea, spun gurile rele, citate de Hollywood Reporter. Deocamdată se ocupă de fotografie, mai exact pozează în campanii, lucru care se vede şi pe contul ei de Instagram.

 

thank you thank you thank you @maisonvalentino

O postare distribuită de Ava Phillippe (@avaphillippe) pe

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO