Căutare

Share this article

Este ştiut faptul că Prinţul William şi Kate Middleton sunt mari fani ”Game of Thrones”, aşa că nu este atât de surprinzător că unul din actorii serialului, Emilia Clarke (Queen Daenerys), şi-a făcut apariţia de curând la Palatul Kensington, în cadrul unui evenimet caritabil.

Îmbrăcată într-o superbă rochie florală Dolce & Gabbana, Emilia Clarke a fost răvăşitoare în timp ce a prezentat London’s Centerpoint Awards, eveniment ce sărbătoreşte curajul manifestat de tinerii fără adăpost. Şapte tineri au fost premiaţi la această gală, Prinţul William fiind cel care a înmânat personal premiile. Centerpoint, organizaţie caritabilă sprijinită de Prinţesa Diana, este una aproape şi de sufletele lui William şi Harry, care au vizitat de nenumărate ori căminele Centerpoint alături de mama lor, pe vremea când erau copii.

Îmi amintesc că mama m-a dus într-un astfel de adăpost încă de la o vârstă fragedă, explicându-mi de ce oamenii pe care i-am întâlnit acolo merită atenţie şi sprijin şi de ce nici o societate nu poate fi sănătoasă atâta timp cât nu-i luăm pe alţii în serios„, a declarat William arătându-se „dezamăgit şi frustrat” pentru că vieţile şi viitorul tinerilor din Marea Britanie sunt încă ameninţate de lipsa de adăpost.

„Situaţia cu care se confruntă atât de mulţi tineri ca urmare a lipsei de adăpost poate părea insurmontabilă, dar în seara asta am întâlnit şi am auzit despre acei tineri incredibili care au făcut faţă şi care au reuşit să supravieţuiască”, a scris pe Instragram actriţa Emilia Clarke, care şi-a arătat, nu doar farmecul feminin, ci şi umorul şi talentul de entertainer. Una din imagini o suprinde pe mama dragonilor amuzându-se copios în timp ce ţine în mână un platou cu ouă (trimitere clară la cele trei ouă de dragon din Game of Thrones).

 

 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO