fbpx

Căutare

Share this article

O companie scoţiană susţine că a inventat primul supliment alimentar pentru bronzat.

Să ai o piele bronzată este un lucru important pentru narcisişti, dar nu numai, pe tot parcursul anului. Unii apelează la solar, ceea ce e total nesănătos, alţii la creme şi spray-uri autobronzante, unii stau la soare şi alţii mănâncă bronzul. Cum?

O companie pretinde că a inventat primele suplimente comestibile, sub formă de ursuleţi gumaţi, pe care dacă le consumi, o să ai pielea bronzată.

Tan Gummies pretind că accelerează şi îmbunătăţeşte nuanţa perfectă de bronz pe o piele palidă, cu sau fără ajutorul soarelui.

Compania se numeşte UTAN&Tone şi a dezvoltat aceste suplimente asemănătoare cu faimoşii ursuleţi gumaţi pe care le recomandă a se consuma câte două pe zi. Ursuleţii se sug până ce se dizolvă, iar apoi se mestecă bine înainte de a fi înghiţiţi.

Celor cărora le place pielea bronzată, ar trebui să mestece ursuleţii bronzanţi cu două, trei săptămâni înainte de a se expune la soare, precum în vacanţă, pentru cele mai bune rezultate.

Dacă nu pleci în vacanţă, poţi mânca ursuleţii trei, patru săptămâni sau până ce ţi se pare că eşti mulţumit de culoarea aurie a pielii tale.

Odată ce ai ajuns la nuanţa potrivită, poţi începe să reduci numărul de ursuleţi consumaţi zilnic.

Ursuleţii bronzanţi se pare că produc efectul de colorare a pielii din interior, folosind vitamine, minerale şi nutrienţi din plante, conform The Sun.

Se găsesc în ambalaje de câte 60 de ursuleţi, costă 18 lire borcanul şi au aromă de zmeură, nu conţin gluten şi pot fi consumaţi şi de către vegani.

Se comercializează deja în magazinele Superdrug.

read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO