Căutare

Share this article

Marché de Noël se întoarce punctual şi loial – trăsături de caracter absolut încântătoare în peisajul în continuă schimbare din jurul nostru.

Pe 10 şi 11 decembrie NOËL te aşteaptă cu cel mai bun scenariu pentru week-endul tău! Locul de întâlnire va fi Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu nr.46, sector 2, Bucureşti

NOËL vine anul acesta cu o selecţie de fashion excelentă şi fresh, cu design de obiect inteligent, funcţional şi amuzant, cu bijuterie de autor inspirată şi inspiraţională şi cu produse bio pentru fiecare dintre simţurile tale. NOËL ştie, din nou, ca în fiecare an, să fie inventiv, diferit, surprinzător.

NOËL vine devreme, ca să ai timp de pregătiri pentru fiecare persoană şi context din Sărbătorile de Crăciun; vine variat, ca să te poţi reinventa pentru cei din jurul tău, şi vine cu good mood, ca să intri în vibe-ul potrivit pentru fiecare eveniment de Crăciun. Nicio întrebare nu rămâne fără răspuns.

Selecţia pentru NOËL de anul acesta a fost o experienţă intensă: am avut peste 200 de aplicaţii, dar rezultatul e minunat – un echilibru perfect de design de obiect, creaţie vestimentară, bijuterii de autor şi produse bio, gata să transmită toată energia creativă a designerilor” spune Dan Pierşinaru, fondatorul conceptului Marché de Noël.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO