Căutare

Share this article

Fiecare gală muzicală îşi are răsfăţaţii ei iar American Music Awards, care s-a desfăşurat seara trecută la Los Angeles, l-a avut pe Bruno Mars, talentatul cântăreţ şi compozitor care a plecat acasă cu şase premii. Dacă aţi ascultat măcar o piesă a acestui tânăr în vârstă de 34 de ani, veţi înţelege de ce juriul American Music Awards (AMA), care celebrează în fiecare toamnă cele mai bune performanţe ale scenei muzicii contemporane, l-a premiat la categoriile: cel mai bun artist al anului, videoclipul anului (“That’s What I Like”), cel mai bun artist pop/rock, cel mai bun artist soul/R&B, cel mai bun album soul/R&B (“24K Magic”), cel mai bun cântec soul “That’s What I Like”. Piesele lui complexe, cu accente de pop, rock, dance, soul, jazz, R&B, şi videoclipurile lui detaliate, ce amintesc de cele ale lui Michael Jackson, l-au făcut pe Bruno Mars (care mai are în portofoliu cinci premii Grammy şi trei premii Brit) favoritul din acest an al AMA.

Au fost însă şi alţi artişti care şi-au luat revanşa, printre care Lady Gaga, numită cea mai bună artistă pop/rock, Coldplay, premiat pentru cel mai bun turneual anului, Kendrick Lamar, apreciat pentru cel mai bun album hip-hop (“DAMN). Cel mai bun artist hip-hop a fost declarat Drake, cea mai bună artistă soul/R&B a fost numită Beyonce, Linkin Park a fost aleasă cea mai bună trupă de rock alternativ, Shakira a fost declarată cel mai bun artist latino, duo-ul The Chainsmokers a câştigat la categoria cel mai bun artist electro dance. Colaborarea anului a fost considerată Luis Fonsi & Daddy Yankee feat. Justin Bieber, pentru piesa fenomen “Despacito”, cei mai buni artişti country au fost numiţi Carrie Underwood şi Keith Urban, iar cel mai bun soundtrack a fost cel al filmului de animaţie “Moana”.

Diana Ross, cea mai de succes cântăreaţa din epoca rock and roll-ului, a fost recompensată cu premiul American Music Award pentru întreaga activitate. Special pentru nostalgici, un montaj video a prezentat, în timpul galei, cele mai fabuloase ipostaze ale acestei cântăreţe legendare.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO