fbpx

Căutare

Share this article

Mark Zuckerberg şi soţia sa, Priscilla Chan, au devenit părinţi pentru a doua oară. Anunţul a fost făcut – cum altfel? – printr-o postare pe Facebook. „August was born” este numele notiţei care însoţeşte prima fotografie publică a micuţei August Chan Zuckerberg, alături de sora sa Max şi de părinţii săi.

Mark şi Priscilla i-au urat bun venit pe lume celei de-a doua fiice printr-o scrisoare publică postată pe contul personal al fondatorului Facebook. „Bine ai venit pe lume! Şi mama ta, şi eu suntem nerăbdători să vedem cine vei deveni”, aşa îşi începe scrisoarea Mark Zuckerberg, scrisă şi în numele soţiei sale.

Ce-i urează Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan celei de-a doua fiice? Să se bucure de copilărie şi să nu îşi piardă timpul îngrijorându-se pentru viitor. „Pentru asta ne ai pe noi şi vom face tot posibilul ca lumea să fie un loc mai bun pentru tine şi pentru copiii din generaţia ta”, spune fondatorul Facebook în scrisoarea deschisă adresată fiicei sale, August.

Cei doi au publicat o scrisoare asemănătoare şi la naşterea primului copil, în 2015. Prima fiică a cuplului, Maxima Chan Zuckerberg (pe scurt, Max) a primit o scrisoare-angajament în decembrie 2015, atunci când părinţii săi trasau o serie de obiective pentru a face lumea în care vor creşte copiii lor „a better place”. Tot atunci cei doi anunţau că vor dona de-a lungul vieţii 99% din acţiunile Facebook (care valorau la acea vreme 45 de miliarde de dolari) pentru a susţine cauzele propuse în scrisoarea adresată lui Max.

Marck Zuckerberg anunţa încă din luna martie că i se va naşte cel de-al doilea copil, iar acum o săptămână preciza, tot pe Facebook, că îşi va lua două luni de concediu paternal pentru a se bucura de primele luni de viaţă ale copilului.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO