fbpx

Căutare

Share this article

Grupul britanic Massive Attack revine la Bucureşti în această primăvară. Trupa va concerta pe 21 iunie, la Arenele Romane, iar în deschiderea concertului va urca pe scenă trupa hip-hop scoţiană Young Fathers. Massive Attack a mai concertat în România în anii 2008 şi 2010.

Grupul, fondat de Robert „3D” Del Naja şi Grant „Daddy G” Marshall, în 1988, în Bristol este recunoscut ca  fiind iniţiatorul stilului trip-hop. Massive Attack este una dintre cele mai inovatoare şi mai influente trupe ale generaţiei. Membrii acesteia au lansat în cei 20 de ani de carieră cinci albume de studio, două EP-uri, 16 single-uri, o compilaţie şi 2 coloane sonore, vândute în mai mult de 10 milioane de exemplare în toată lumea.

Aşa cum precizează şi News.ro, de-a lungul timpului, trupa a avut colaborări cu nume de marcă ale industriei muzicale printre care Madonna, David Bowie, Tracey Thorn, Elizabeth Fraser (Cocteau Twins), Sinead O’Connor, Damon Albarn (Blur), Horace Andy, Tricky, Shara Nelson, Neneh Cherry sau Martina Topley-Bird.

Organizatorii concertului, Phoenix Entertainment, anunţă că biletele au fost puse în vânzare pe 1 februarie şi se găsesc în reţeaua Eventim, inclusiv pachetul „The Voodoo Ticket” (170 lei), care oferă acces prioritar, o băutură şi un cadou. După epuizarea pachetelor promoţionale, vor fi disponibile bilete de acces general, fără beneficii suplimentare, la preţul de 170 lei. În ziua concertului, preţul unui bilet va fi 190 de lei.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO