fbpx

Căutare

Share this article

Până în octombrie, anul trecut, Meghan Markle (viitoarea soţie a Prinţului Harry) era aproape necunoscută în Marea Britanie. Atunci, frumoasa actriţă din „Suits” (seria tv americană în care interpreta rolul unei avocate) avea să devină subiect de primă pagină, unde jurnaliştii jonglau cu supoziţii privind o posibilă relaţie cu prinţul Harry. Supoziţii care s-au concretizat în septembrie 2017, când Markle (37 de ani) şi Harry (33 de ani) şi-au făcut apariţia pentru prima dată în public, la ceremonia de deschidere a Invictus Games (create de Harry în 2014, în Canada, cu scopul de a sprijini reabilitarea fizică şi psihică a militarilor şi veteranilor răniţi).
Şi iată că după câteva luni de la acel eveniment, previziunile multora legate de o posibilă căsătorie a celor doi, s-au împllinit, Harry anunţând ieri, în mod oficial, că îşi vor uni destinele în primăvara anului viitor. „A fost o supriză. Atât de drăguţ, de natural şi foarte romantic. A îngenunchiat”, a spus Meghan Markle într-un interviu BBC.

Deşi, de-a lungul timpului, tabloidele nu au ocolit detalii picante, precum cele legate de scenele în care actriţa se dezbrăca la filmări sau cele legate de căsătoria ei anterioară cu un producător american (palatul acuza atunci „sexismul” şi „rasismul” care o vizau pe actriţă), frumoasa americană pare a fi pe placul britanicilor. Şi nici nu ar avea de ce să nu fie. Este o femeie ”independentă la modul înverşunat” („Nu am vrut niciodată să fiu o doamnă care doar apare la evenimente, ci o femeie care munceşte„), are o diplomă în comunicare, practică yoga, dar mai presus de orice este o feministă convinsă: este ambasador pentru organizaţia caritabilă „World Vision Canada„, care luptă pentru îmbunătăţirea viaţii copiilor în ţările în curs de dezvoltare, şi îşi exprimă, ori de câte ori simte nevoie, convingerile pe această temă.

Foto: Hepta

Meghan aminteşte, într-un fel, de Prinţesa Diana, fapt accentuat şi de Prinţul Harry care este convins că viitoarea lui soţie şi mama lui ar fi fost „cele mai bune prietene”. De altfel, inelul de logodnă, din aur galben, care a fost creat după un model gândit de Harry, are încrustate două diamante care au aparţinut prinţesei Diana, semn al preţuirii mamei sale dar şi al recunoaşterii anumitor similitudini dintre cele două femei.
În ciuda temerilor exprimate de unii în legătură cu originea şi personalitatea ei, Meghan Markle, care va renunţa definitiv la actorie după căsătorie, va fi, fără doar şi poate, o gură de aer proapsăt la Palatul Buckingham.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO