fbpx

Căutare

Share this article

Da, aţi citit bine, spectacolul pe care Metropolitan Opera din New York îl va programa la sfârşitul lunii aprilie – începutul lunii mai, este o operă pentru bebeluşi.

„BambinO” este o creaţie a compozitorului scoţian Lliam Paterson, cu o durată de aproximativ 40 de minute, şi care a fost jucată pe scenă, anul trecut, la festivalul de la Manchester, precizează AFP, citat de News.ro.

Cele 10 reprezentaţii gratuite ale spectacolului „BambinO”, care vor avea loc din 30 aprilie până pe 5 mai într-o sală anexă a MET, List Hall, vor fi rezervate doar copiilor între 6 şi 18 luni, însoţiţi de un adult. Doar doi cântăreţi vor fi pe scenă, însoţiţi de doi muzicieni care vor interpreta la mai multe instrumente. Povestea „BambinO” evocă întâlnirea dintre o pasăre şi un pui şi va fi pusă în scenă de Phelim McDermott.

Evenimentul face parte dintr-o încercare de a creşte noile generaţii, dar şi dintr-un studiu. Metropolitan Opera s-a asociat cu cercetători ai Universităţii Columbia din New York, care vor observa comportamentul bebeluşilor şi reacţiile lor în timpul spectacolului.

„În căutare continuă de a reface audienţa, am decis să începem de la cei mai mici. Ar trebui să fie o experienţă formatoare pentru copiii New Yorkului”, a precizat managerul general al instituţiei, Peter Belb.

Găsiţi detalii pe metopera.org

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO