fbpx

Căutare

Share this article

După „American Grown”, un volum despre grădinărit şi alimentaţie, apărut în 2012, fosta prima-doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, îşi publică acum cea de-a doua carte. Mai exact, pe 13 noiembrie, când „Becoming”, cum a fost intitualt acest volum de memorii, va apărea în 24 de limbi.

Vorbesc despre rădăcinile mele, povestesc cum o fetiţă din cartierul South Sud al oraşului Chicago şi-a găsit calea şi destulă forţă pentru a-i atrage şi pe alţii de partea sa„, mărturiseşte Michelle Obama, citată de CCN explicând că scrierea acestei cărţi ”a fost o aventură personală unică. Redactarea ei mi-a permis, pentru prima dată, să reconsider un parcurs cel puţin neaşteptat„.

Caldă, înţeleaptă, revelativă”, aşa descriu această carte reprezentanţii editurii Penguin Random House, cu care soţia lui Obama ar fi semnat deja pentru publicarea a două cărţi. Volumul, scrie Penguin Random House, „îi invită pe cititori în lumea ei, cronologizând experienţele care au format-o – de la copilăria petrecută în partea de sud a oraşului Chicago până la anii petrecuţi întocmai ca un executiv care echilibrează cerinţele maternităţii cu cele ale muncii, şi până la timpul petrecut la cele mai faimoase adrese din lume„.

Odată cu lansarea cărţii ”Becoming” – care va avea un preţ de 32,50 de dolari pentru versiunea tipărită şi 14,99 de dolari pentru cea electronică -, Michelle Obama vrea să doneze un milion de exemplare unei asociaţii nonprofit din Washington, care este dedicată „promovării accesului egal la educaţie prin furnizarea de noi cărţi, materiale de învăţare şi alte elemente esenţiale copiilor aflaţi în nevoie în SUA şi Canada„.

Fosta prima-doamnă a SUA va porni, după lansare, şi într-un turneu internaţional de promovare a cărţii, despre care vor fi publicate în curând detalii pe site-ul dedicat acestui volum, becomingmichelleobama.com.

 

 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO