Mini vacanţa de Rusalii şi 1 iunie la mare - LIFE.ro
Mergi la conținut

Mini vacanţa de Rusalii şi 1 iunie la mare

Anul acesta 1 iunie şi Rusaliile sunt aproape legate de weekend şi probabil majoritatea dintre noi ne vom bucura de o mini vacanţă de 5 zile. Unde mergem?
Share this article

Anul acesta 1 iunie şi Rusaliile sunt aproape legate de weekend şi probabil majoritatea dintre noi ne vom bucura de o mini vacanţă de 5 zile. Unde mergem?

Mergem la mare căci nu se putea deschide mai bine sezonul de vară decât cu aceste zile libere. Iar ofertele de la mare abundă pentru aceste zile.

Am ales să îţi propunem una dintre ele, o locaţie excelentă pentru familii, testată chiar de noi. Hotelurile Delta şi California ce fac parte din grupul Cohotels, au scos oferte excelente pentru mini vacanţa de Rusalii şi 1 iunie, dar şi pentru programul Litoralul pentru toţi.

Astfel, pentru un sejur de 3 nopţi în perioada 29 mai-6 iunie, vei plăti în jur de 155 de lei de persoană pentru cazare.

Simt nevoia să explic de ce am ales această ofertă. Pentru că, aşa cum am mai spus, am încercat de-a lungul timpului acest grup şi anual are multe alte oferte ce împachetează o vacanţă reuşită. Sună ciudat „o vacanţă reuşită” pe litoralul nostru, însă chiar se poate. Dacă mergi cu copiii şi dacă au mai puţin de 12 ani, beneficiază de cazare gratuită. Dacă alegi pachetul cu mic dejun care costă 195 de lei de persoană, copiii primesc şi ei micul dejun gratuit.

Dar asta nu e tot. La pachetele cu pensiune completă, plătite de părinţi, copiii primesc toate cele 3 mese gratuit. Şi pentru că despre ei este vorba, mai ales de 1 iunie, Cohotels, este probabil printre puţinele, eu nu am mai găsit altul la noi la mare de acest fel, care pune la dispoziţia familiilor cu copii, un întreg parc de distracţii şi program special pentru ei. În plus, au şi o plajă a lor, cu extrem de multe distracţii, cu animatori şi ateliere special concepute pentru ei.  Găseşti toate ofertele aici.

Iar dacă ai impresia că în această mini vacanţă va fi prea aglomerat, poţi alege o vacanţă la un preţ imbatabil în perioada 29 mai – 23 iunie. Pentru 6 nopţi de cazare, pachetul este de numai 249 de lei de persoană, iar dacă alegi şi micul dejun, preţul creşte la 330 de lei. O săptămână la mare, la un hotel de 3 stele, unul cu o mulţime de facilităţi care arată şi foarte bine, pentru numai 249 de lei, este chiar o ofertă bună.

Facilităţile pentru copii se aplică pe tot parcursul verii, indiferent de perioada de cazare. Un lucru e sigur, rezervările au început, aşa că hurry up!

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora