fbpx

Căutare

Share this article

Lenjeria modelatoare nu este ceva nou. Femeile folosesc acest tip de lenjerie de foarte mult timp, din dorința de a avea silueta bine definită. Cu toate astea, există încă mituri legate de folosirea ei. 

Este bine de știut adevărul din spatele acestor mituri, din moment ce multe femei nu ajung să se bucure de beneficiile acestei lenjerii. Pentru început, trebuie să ai în vedere faptul că nu este o lenjerie ce provoacă durere sau disconfort, dacă este aleasă corect. În plus, tehnologia a avansat și în acest domeniu, ducând la apariția unor materiale moderne, rezistente și confortabile. O gamă variată de lenjerie modelatoare pentru damă o poți găsi online aici, produsele sunt de calitate superioara și aparțin brandurilor populare din Polonia și Italia care folosesc materiale înalt calitative, perfecte pentru a fi purtate toată ziua.

lenjerie modelatoare
Mituri legate de lenjeria modelatoare

Așadar, iată miturile legate de lenjerie modelatoare și de ce nu este bine să crezi în ele:

Lenjeria modelatoare trebuie să fie foarte strânsă pentru a ține totul sub control

Motivul principal pentru care femeile aleg să poarte lenjerie modelatoare este corecția micilor defecte fizice. Fie că vorbim de pernițe la solduri, un pic de burtică sau modelarea feselor, toate se pot obține cu ajutorul lenjeriei modelatoare potrivite. 

lenjerie
Mituri legate de lenjeria modelatoare

Dar, una din greșelile pe care femeile le fac, atunci când achiziționează lenjerie modelatoare, este să aleagă mărimi prea mici. Reține că o lenjerie care este prea strânsă nu te va ajuta deloc. Mai mult, îți poate crea disconfort și chiar probleme de sănătate. De exemplu, dacă lenjeria te strânge prea tare, îți va crea probleme de circulație. Poate chiar să îți îngreuneze respirația, ceea ce nu este recomandat să se întâmple. 

Este adevărat că ea trebuie să îți modeleze silueta, dar nu prin provocarea de neplăceri sau creșterea riscurilor privitoare la sănătate. De aceea, întotdeauna măsoară-te înainte să cumperi lenjerie modelatoare. Consultă și ghidul de mărimi a fiecărui producător, înainte să cumperi, asigurandu-te că mărimile sunt corespunzătoare.

Lenjeria modelatoare se poartă doar la petreceri

Este adevărat că ne dorim să arătăm perfect în rochia preferată. Atunci când arătăm bine, ne simțim bine și avem mai multă încredere în noi. Așadar, de ce să aștepți o petrecere pentru a te bucura de o stimă de sine ridicată?

Lenjeria modelatoare nu mai este demult doar un accesoriu pentru petreceri. Ea te poate ajuta să arăți bine în hainele preferate zi de zi, fie că mergi la birou sau la o cafea cu prietenele. Așadar, anulează acest mit și poartă această lenjerie cu blugii și tricoul preferat, cu o fustă la locul de muncă sau cu orice altceva îți dorești.

Trebuie doar să alegi elementul de lenjerie potrivit pentru tipul de îmbrăcăminte pe care îți dorești să îl porți. Este bine de stiu că sunt diferite modele de lenjerie modelatoare, fiecare din ele oferind un set de beneficii specifice.

lenjerie
Mituri legate de lenjeria modelatoare

Doare să o îmbraci și dezbraci

În ziua de azi, lenjeria modelatoare este făcută din materiale inovative, care se pot întinde în toate direcțiile. De asemenea, aceste materiale sunt respirabile și confortabile, pretandu-se pentru utilizare zilnică. Atunci când porți astfel de lenjerie, trebuie să știi că cea mai bună metoda de a le pune pe tine și da jos este să le rulezi. Să tragi de ea în toate direcțiile nu este o soluție bună. 

Așadar, nu trage concluzii greșite înainte să încerci. Dacă te interesează lenjeria modelatoare, începe prin a te măsură. Măsura bustului, a taliei și soldurilor sunt cele necesare pentru a face o alegere corectă. Rezistă tentației de a cumpăra lenjerie de mărime mai mică și alege doar ce ți se potrivește. Astfel, vei beneficia la maxim de avantajele oferite de această lenjerie.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO