fbpx

Căutare

Share this article

Să afli în primul rând al unei prezentări de modă prestigioase este într-adevăr o mare şansă. Sunt puţini cei aleşi să fie prezenţi în seara lansării unei colecţii semnate de o casă de modă celebră, iar sentimentul de este unic şi de neegalat! Însă totul ar putea să se schimbe odată cu apariţia tehnologie 360 VR.

Casă de modă Dior este în pas cu moda tehnologică aşa că a pregătit pentru clienţii fideli ochelari speciali de Realitate Virtuală.  Pentru că este o casă de modă respectabilă şi-a „desenat” propriul ei model de la zero, numit DiorEyes. Desigur, s-au folosit cele mai noi tehnologii, iar calitatea ecranului este ultra HD, iar sunetul surround.

Astfel, clienţii findeli pot privi prezentarea de modă print-o filmare 360, chiar din primul rând al scenei. Şi mai mult, pentru a crea o aşteptatre cât mai mare în jurul acestei tehnologii, Directorul Digital al companiei Dior, a declarat că vor fi incluse imagini din culise şi filmări premium accesibile, doar celor care vor experimenta Realitatea Vituală.

Acum deja câteva prezentări de modă Dior sunt prezente online în format 360 pentru a fi privite, în calitate de spectator de către publicul larg.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO