fbpx

Căutare

Share this article
Prezentările de la Fashion Week dau tonul tendinţelor de pe catwalk dar şi trendurilor din moda străzii. Vă prezentăm mai jos 4 secrete de stil remarcate în fotografiile de street style surprinse la Săptămâna Modei de la Milano care tocmai s-a încheiat.

It bags
enţile miminaliste sunt cel mai în vogă trend în materie de accesorii. Cu un design avangardist şi modern se integreaza foarte uşor în ţinute de zi monocrome, dar se potrivesc perfect şi ţinutelor dedicate evenimentelor speciale.
IT bags sunt ideale pentru femeia modernă din zilele noastre, permanent în mişcare, însă dornică să impresioneze printr-un stil aparte. Sunt la modă genţile geometrice pastelate, dar şi modelele de genţi în nuanţe vibrante sau metalice.

Gucci girl
Odată cu prezentarea colecţiei primavară/vară 2016, Gucci a relansat moda anilor ’70. Pantalonii largi, imprimeurile, volanele si texturile metalizate cu influenţe disco se numară printre tendinţele de referinţă de la Fashion Week. De asemenea, florile prinse la gat şi gulerele cu funde supradimensionate au facut furori pe strazile din Milano.
Este atat de uşor să imprumuţi câteva elemente din stilul Gucci care te vor propulsa imediat în centrul atenţiei. Dantela, transparenţele şi pantofii masculini tip loafers sunt de asemenea un must-have dacă vrei să te regaseşti în stilul fabulos lansat de celebrul brand italian.

Imprimeuri
Imprimeurile colorate sunt nelipsite din moda străzii, indiferent de sezon. Noutatea o reprezintă combinaţia de culori şi mix-ul de stiluri tot mai variate. În fotografiile de street style din acest sezon am remarcat o mulţime de combinaţii, un mix între imprimeurile geometrice, florale sau etnice.
Dacă este purtat corect, acest trend are puterea de a transforma imediat o ţinută simplă într-una de mare efect. Pătratele, florile mari sau dungile pot deforma sau adauga kilograme în plus, aşadar atenţie la proporţii!

Suprapuneri
Se poartă suprapunerile şi asimetriile, secrete de stil simple cu efect wow! Ponch-ul este un item versatil care poate schimba imediat aspectul unei ţinute clasice. Daca eşti adepta unui stil vestimentar simplu, îţi recomandăm outfit-uri uni accesorizate cu un poncho colorat.
Sunt în trend atât modelele în culori vibrante, dar şi cele cu imprimeuri pline de personalitate. Inspiră-te din stilul fashionistelor de la Milano Fashion Week care şi-au reinventat ţinutele prin suprapuneri contrastante şi indrazneţe.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO