Căutare

Share this article

Mercedes Benz România susţine competiţia de golf Monthly Medal ce are loc la clubul de golf Lighthouse din Bulgaria o dată pe lună, între lunile martie şi septembrie 2017 în format stableford. La finalul sezonului, jucătorul cu cele mai bune patru rezultate este desemnat campionul competiţiei powered by Mercedes. Monthly Medal este dedicată membrilor clubului de golf Lighthouse, dar sunt bineveniţi  şi jucători non-membri, care însă nu vor intra în cursa pentru premiul cel mare.

Câştigătorii competiţiei din luna iulie au fost:

Divizia C: (handicap cuprins între 29.5 şi 41): Pe locul întâi s-a clasat Smaranda Stoica cu 41 de puncte urmată de Ivan Groshev Nikolaev cu 38 de puncte şi Rockyu Han cu 37 de puncte.

Divizia B: (handicap cuprins între 19.5 şi 29.4): Pe locul întâi s-a clasat Ahmed Hassan cu 38 de puncte urmat de Peter Rizov cu 35 de puncte şi Gilles Bonaventure tot cu 35 de puncte.

Divizia A: (handicap cuprins între 0 şi 19.4) a fost condusă de Perry Einfeldt cu 33 de puncte, urmat de Răzvan Marcu cu 33 de puncte şi Bogdan Georgescu tot cu 33 de puncte.

În cazul jucătorilor care au avut acelaşi scor departajarea s-a făcut în funcţie de rezultatele obţinute la cele mai dificile cupe, respectiv 9, 6, 3 şi 1.

După competiţia lunii iulie, în topul general Monthly Medal se află: 

Choong Hee Han cu 173 de puncte care îşi menţine locul întâi şi luna aceasta, pe locul al doilea se află Mihai Bobaru cu 161 de puncte care a urcat de pe locul al treilea, iar pe locul al treilea se află Adrian Claudiu Andrei cu 154 de puncte care a avansat de pe locul al cincilea.

Patruzeci şi doi de jucători au participat la această competiţie care a avut loc la finalul lunii iulie. Mercedes Benz a oferit, în cadrul premierei, cupe jucătorilor care s-au clasat pe locul întâi. 

Welecome to the Mercedes-Benz Golf Family!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO