fbpx

Căutare

Share this article

Vine vara şi trebuie să fii în formă, aşa că vizitele la sală sau în parc ar trebui să devină parte din rutină. Pentru motivaţie, poate ai nevoie de ceva muzică. Şi nu orice fel de muzică, ci melodiile care le ţin în formă pe unele dintre cele mai cunoscute vedete internaţionale.

Dă play la muzică şi start la mişcare. Primăvara aceasta o să fim în formă. 

Emeli Sandé

Poate o ştii de la primul album, atunci când a devenit cunoscută datorită melodiilor My Kind of Love, Clown sau Daddy. Acum doi ani şi-a lansat şi cel de-al doilea album, Long Live the Angels, de unde sigur ai ascultat melodia Hurts.

M-a fascinant vocea ei puternică (şi foarte black – în sensul extrem de bun al termenului) şi m-a cucerit de la Clown. De data vedem ce ascultă Emeli Sandé atunci când face sport. Pentru că nu ai cum să rezişti în lumea asta decât dacă eşti mereu în formă. Aşa că, dă drumul la picioare şi fă sport. Playlistul lui Emeli Sandé este plin de hit-uri R&B şi Pop. Iar printre artiştii care îi sunt alături la efort se numără Kanye West, Rihanna, Beyoncé şi, evident, câteva dintre melodiile sale. Însă, Free (melodia pe care o cântă alături de Rudimental) sau Thunder (melodia cu Netsky) sunt chiar perfecte pentru aceste momente. Poţi asculta întregul ei playlist făcut pentru Equinox: 

Jessie Ware

Aflată în plin turneu de promovare al noului său album, Glasshouse, Jessie Ware trebuie să îşi facă timp şi pentru sport. Nu de alta, dar are nevoie de ceva aer ca să poată ţină publicul în priză aproape seară de seară pentru mai bine de o oră. Recent nominalizată la Brit Awards pentru cea mai bună cântăreaţă, englezoaica a devenit cunoscută datorită unor melodii precum Wildest Moments sau Tough Love
Playlistul lui Jessie Ware o să te surprindă. Este plin de melodii rap, R&B sau dance. Chiar total diferite (şi poate uşor neaşteptate) faţă de muzica pe care o cântă Ware. Aşa că, o să găsiţi aici melodii semnate de Kanye West sau Nick Jonas, de Toni Braxton sau Drake. Interesante alegeri, Jessie. Poţi asculta întregul ei playlist făcut pentru Equinox: 

will.i.am

Where is the Love? Asta ne întreba prin 2003 trupa The Black Eyed Peas, iar acum am putea răspunde că dragostea trece pe la sală. Sau cel puţin playlistul făcut de will.i.am îţi dă o stare foarte bună, foarte pozitivă. Numai bună să te urci acum pe bandă şi să alergi, gândindu-te deja la următoarele exerciţii pe care vrei să le faci. În plus, se termină şi cu melodia This is Love.

will.i.am nu mai este doar un om de muzică, pasionat de tehnologie şi interesant să descopere tinere talente, americanul este foarte implicat în zona aplicaţiilor şi a start-up-urilor. De altfel, acum îl putem vedea în show-ul Apple TV, Planet of the Apps, alături de actriţele Gwyneth Paltrow şi Jessica Alba, dar şi de antreprenorul Gary Vaynerchuk. will.i.am pare să aibă foarte multă treabă, aşa că trebuie să fie mereu în formă. Iar muzica lui de sală sigur îl ajută. O poţi asculta aici:

Imagine Dragons

Şi avem şi un playlist făcut de o trupă. Băieţii de la Imagine Dragons au devenit cunoscuţi prin 2012, odată cu primul lor album, Night Visions, pe care au avut hit-uri precum Radioactive sau Demons. Acum sunt în turneul de promovare al celui de-al treilea album al lor, Evolve (2017), aşa că trebuie să fie mereu în formă. Şi cum mai bine decât cu muzică bună care să îi ţină mereu în priză. Din playlistul lor fac parte melodii semnate de OutKast, Arcade Fire, Michael Jackson sau Foo Fighters. Evident, avem şi câteva melodii proprii: It’s Time sau Radioactive. Puteţi să ascultaţi întregul lor playlist aici: 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO