fbpx

Căutare

Share this article

Designerul Florin Dobre a prezentat aseară noua colecţie ready to wear pentru sezonul toamnă-iarnă 2017, un eveniment ce s-a desfăşurat la Materia Repositorium (Logofăt Tăutu 68 A).

Colecţia lui Florin Dobre, denumită „Mr. Mister”, se adresează bărbatului matur, bine integrat în societate, atent la detalii, care este un adevărat profesionist şi ştie să respecte fiecare dress-code, în funcţie de ocazie.

Mr. Mister este bărbatul care a învăţat că respectul de sine înseamnă a-i respecta pe cei din jur. Este un bărbat atent la detalii, care alege atât ţesături fine, caşmir, catifea, precum şi stofe rezistente şi stofe groase de care se poate folosi în activităţile cotidiene.

Prezentarea colecţiei Mr. Mister semnată de Florin Dobre s-a desfăşurat sub semnul Oscarurilor. Fiecare model a păşit pe covorul roşu, în ovaţiile „fanilor” de dincolo de catwalk.

Noua colecţie Florin Dobre a fost prezentată în premieră la Londra în data de 9 ianuarie. Modelele sale au apărut pe site-urile revistelor Vogue şi GQ, ediţia britanică. O puteţi admira în Galeria Foto de mai sus.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO