Ne-a fost dor de Amal Clooney! - LIFE.ro

Căutare

Share this article
Încă de la începuturile relaţiei dintre Amal şi George Clooney, celebrul avocat a fost în atenţia presei. Şi mai ales în atenţia revistelor de modă. Asta pentru că Amal respiră eleganţă şi stil (iar George Clooney pare că e uimit pe zi ce trece de femeia pe care o are la braţ).
În ultima vreme i-am simţit lipsa lui Amal Clooney, dar e de înţeles având în vedere că cei doi gemeni, Alexander şi Ella, sunt prioritatea numărul unu în familia Clooney anul acesta. 
Dacă pe 31 august am putut vedea imagini cu Amal şi George în Veneţia, acolo unde au ieşit pentru o cină romantică în restaurantul hotelului în care s-au căsătorit, la început de septembrie celebrul cuplu a ieşit din nou în lumina reflectoarelor. 
Mai exact, pe covorul roşu de la premiera de gală a filmului „Suburbicon”, la cea de-a 74-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia. 
Cu această ocazie, celebrul avocat pentru drepturile omului, a optat pentru o rochie Atelier Versace. Rochia în nuanţe liliachii în stil neo-grec, aminteşte de celebra sa apariţie de la Cannes Film Festival, în 2016. Atunci purta o rochie asemănătoare în tonuri galbene.
La Cannes, în 2016
Pentru premiera „Suburbicon”, Amal Clooney a ales combinaţia liliac-ruj roşu îndrăzneţ. Ceea ce i-a adus, cumva, o alură de star al anilor ’20. Şi coafura merge în aceeaşi idee, a epocii jazz. Croiul bustierei i-a accentuat talia, iar faldurile rochiei i-au conferit ţinutei un efect dramatic. Sigur că nu au rămas neobservaţi cerceii-candelabru de la Lorraine Schwartz!
Vă linvităm să îi admiraţi pe cei doi Clooney în Galeria foto.
 
 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO