fbpx

Căutare

Share this article

Stil, eleganţă, tehnologie, toate sub un design discret, dar extrem de atrăgător. Acesta este noul model Mercedes A Class, un model premium ce şi-a început face lift-ul în urmă cu 7 ani, ajungând la ceea ce este azi.

Noul Merdeceds-Benz A Class a fost prezentat cu o mulţime de schimbări la exterior, dar mai ales la interior, majoritatea în materie de estetică. Astfel, la exterior, designul este mai discret, cea mai mare schimbare fiind observată la desenul farurilor şi a grilei de aer, un design mai puţin agresiv şi mai discret.

La interior însă, designul a fost radical modificat. Planşa de bord pe care se lăfăie un display uriaş conferă o senzaţie de limuzină mult mai mare, amintind de S Class. Noile scaune contribuie la confortul premium din acest model, alături de tehnologiile şi device-urile pe care şoferul le va avea la îndemână, scriu jurnaliştii de la Profit.ro.

Noul A Class a preluat cele mai noi tehnologii de la modelele mai mari ale mărcii, în special cele legate de asistenţa la condus, ridicând ştacheta pentru brand-urile concurente.

La lansare, noul A Class va fi disponibil cudouă motoare, unul pe benzină, 1,4 litri turbo, 161 CP, pe modelul A200, şi 2.0 litri, 224 CP, pe A250, dar şi unul diesel, pe A180, 1.5 litri, 114 CP, de origine Renault. Va fi disponibilă şi tracţiunea integrală, dar şi o suspensie mai ridicată, opţional. Mercedes-Benz A Class va fi expus în premieră la Salonul Auto de la Geneva, luna viitoare, şi va putea fi comandat la dealeri din această primăvară, când vor fi anunţate şi preţurile. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO