Căutare

Share this article

Doamnelor, cu tristeţe vă anunţăm că Michael Fassbender, considerat în ultimii ani de către casele de pariuri drept unul dintre potenţialii agenţi 007, a declarat într-un interviu recent că nu doreşte să devină următorul interpret al personajului James Bond, informează BBC, citată de News.ro .

Starul de cinema, care locuieşte în Marea Britanie, a acordat un interviu revistei GQ şi a fost întrebat dacă îşi doreşte acest rol. „Ca să fiu sincer, nu!”, a răspus Michael Fassbender. Asta nu înseamnă că nu se gândeşte la această franciză pe care o admiră. „Pur şi simplu îl iubesc pe Bond. Ca toată lumea, nu-i aşa? Am crescut cu el. Din punctul de vedere al rolului, cred că Daniel (Daniel Craig, n.r.) a făcut o treabă extraordinară pentru acest segment de vârstă. Dar cred că franciza are acum nevoie de ceva nou”.

Apoi, Fassbender, unul dintre starurile francizei ”X-Men”, a sugerat câteva scenarii posibile pentru filmele cu James Bond. „Ce-ar fi dacă am începe să filmăm din nou la Sandhurst, celebra academie militară, în loc să filmăm pe un iaht, sau dacă se află în Orientul Mijlociu într-o misiune şi este aruncat la închisoare pentru insubordonare? Ar putea ajunge la Cutea Marţială. M-am gândit mult la acest scenariu”, a spus Michael Fassbender.

E mereu o conversaţie amuzantă când vorbeşti despre asta. Însă Bond ar trebui să fie un tânăr în jurul vârstei de 20 de ani. Întotdeauna am gândit că Bond trebuie să fie britanic, dar hai să aducem un american, sau pe un tânăr precum Jack O’Connell. Sau, chiar şi mai bine, cum ar fi o Jane Bond? O femeie. Un lucru e însă sigur. Nu va fi nimeni (actorul care va fi ales de producători, n.r.) de pe lista caselor de pariuri. Niciodată nu este”, a mai spus starul germano-irlandez.

Daniel Craig, care a interpretat de rolul James Bond în cele mai recente patru lungmetraje din această serie, nu a semnat deocamdată un contract pentru următorul opus din franciză. Tom Hiddleston, Idris Elba şi James Norton se află în mod constant pe lista înlocuitorilor săi prezumtivi, alături de Michael Fassbender, potrivit presei britanice.

În luna octombrie, unul dintre producătorii seriei, a spus că rolul celebrului spion creat de Ian Fleming aparţine în continuare lui Daniel Craig, dacă starul britanic îl mai doreşte.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO