fbpx

Căutare

Share this article

Dacă Nissan X-Trail (unul dintre primele crossover-uri produse de Nissan) a fost gândit pentru “aventurile de familie”, cum spuneau la un moment dat reprezentanţii X-Trail, noul concept Nissan X-Trail 4Dog este dedicat confortului optim al patrupedelor.

Partea din spate a maşinii, ce are un volum de 440 de litri, este amenajată special, pentru amicii patrupezi, cu tapiţerie din pluş, cu o zonă creată sub compartimantul dedicat bagajelor, în care se găsesc câteva instrumente extrem de utile pentru îngrijirea câinilor: un duş care se înfăşoară în jurul câinelui (la 360 de grade) asigurându-i acestuia o curăţare completă, un uscător cu care poţi grăbi uscarea blănii, vase speciale pentru hrana câinilor, mai multe tipuri de harnaşament.

Foto: ocdn.eu

O rampă de urcare extensibilă ce permite câinilor de orice dimensiune să intre în maşină fără prea mare bătaie de cap, dar care şi reduce cu mult murdăria, pe care patrupedele ar produce-o urcând direct în maşină; o cameră video ce le permite atât stăpânilor cât şi patrupedelor să vadă fiecare ce fac ceilalţi – sunt şi ele parte din echipament.

Foto: img.difoosion.com

Suntem curioşi dacă Nissan X-Trail 4Dog – creat în urma unui studiu realizat de The Kennel Club din Marea Britanie (cel mai vechi club canin din lume), ce artă că 99,9% din câini sunt consideraţi “parte din familie” – va trece (şi când) de la concept la concret (deocamdată producătorii nu s-au pronunaţt în nici un fel). Dar este clar că cei care au câini în „familie” visează cu ochii deschişi la ziua în care această maşină ar putea ieşi pe piaţă.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO