fbpx

Căutare

Share this article

Designerii Christian Roth şi Eric Domege se întorc în timp. Aceştia revizitează modelele anilor ’80 şi le imprimă accente noi şi un stil dinamic, potrivit timpurilor noastre. Modelul Christian Roth 6558, ochelari pe care Kurt Cobain i-a purtat în 1993, la celebra şedinţă foto cu Jesse Frohman, a fost relansat anul acesta, în cea mai recentă colecţie.

Colecţia cuprinde elemente statement. Cei doi designeri au preluat conceptul Bauhaus deconstruit şi explorează abordări noi, contemporane, ale elementelor deconstruite şi reînnoite.  

Inspiraţi de contextul anilor ’80, designerii au recreat ramele care i-au consacrat, reuşind să le ofere energia timpurilor noastre, prin forme care optimiste şi festive. Tehnologia lens-in-lens, prezentată pentru prima dată pe podiumuri în 1986, a permis experimentarea unor noi stiluri de design, cu forme şi culori ce amintesc de farmecului arhitecturii Art Deco din Miami, oraş în care cei doi locuiesc de ceva vreme. Ramele Christian Roth sunt handmade şi sunt realizate în Italia şi în Statele Unite, cu cele mai noi materiale şi tehnologii.

Designerii Christian Roth şi Eric Domege au creat de-a lungul celor 30 de ani de carieră colecţii de ochelari statement şi au avut colaborări de lungă durată, cu nume mari din industria fashion. Karl Lagerfeld şi Michael Kors sunt doar doi dintre designerii de înaltă ţinută cu care Christian Roth a lucrat.

Fiecare model din colecţia de ochelari Christian Roth spune o poveste. Unele modele sunt un adevărat omagiu adus unei personalităţi sau unui trend. Aşa s-au născut ochelarii de soare omagiu lui Jackie Kennedy sau anilor disco, ani în care a fost lansat brandul, la New-York. Noua colecţie este disponibilă şi în magazinele OPTIblu din Bucureşti.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO