fbpx

Căutare

Share this article

La Săptămâna Modei de la Paris şi-au etalat ultimele creaţii nu doar unele dintre cele mai cool case de modă din lume, precum Channel sau Valentino, dar şi vedete ale industriei muzicale precum Rihanna. Colecţia de toamnă-iarnă a cântăreţei americane, „Fenty University”, a treia din cadrul proiectului Fenty x Puma, creat în colaborare cu brandul de încălţăminte Puma, este destinată stilului de viaţă universitar dar şi stilului sportiv de lux (pe care însăşi Rihanna îl reprezintă cu succes).

Fuste scurte, uniforme în carouri, bustiere combinate cu hanorace cu glugă, pantaloni scurţi şi geci lungi, tenişi coloraţi şi cizme cu volume, sâni goi, busturi tatuate – toate acestea au fost etalate într-un spaţiu cum nu se poate mai potrivit pentru tema colecţiei: o bibliotecă. Mai exact, Biblioteca Naţională Franceză din Paris, unde modele precum Stella Maxwell, Joan Smalls şi Lily Donaldson au păşit printre rafturi ticsite cu cărţi sau pe mese lungi imitând pistele de alergat având în fundal muzica celor de la Radiohead, M.I.A şi Die Antwoord. Rihanna însăşi a apărut la final, acompaniată de aplauze, într-o haină lungă verde.

Tăieturi, transparenţe, culori intense, combinaţii de alb şi negru (una din combinaţiile preferate ale artistei), accesorii gen breţări, cercei, piercing-uri fac din „Fenty University” o colecţie îndrăzneaţă care se focusează pe ideea de personalitate şi curaj (este ştiut că Rihanna a fost trimisă, în adolescenţă, de multe ori acasă pe motiv că a încălcat codul vestimentar al şcolii).

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO