Căutare

Share this article

Albumul „Freddie Mercury: Messenger Of The Gods – The Singles”, care reuneşte 13 piese compuse şi interpretate de artistul britanic, va fi lansat pe 2 septembrie, informează Universal Music România.

Lansat prin Mercury Records, setul aduce laolaltă, în 13 viniluri de 7 inci, single-ul de debut solo, „I Can Hear Music” (1973), lansat sub numele Larry Lurex, piese din anii ’80 cu influenţe disco şi colaborări cu soprana Montserrat Caballé, inclusiv faimoasa piesă „Barcelona”.

Alături de discuri, setul cuprinde fotografii, dintre care o parte nu au fost publicate până în prezent. Materialul va fi disponibil şi ca un dublu CD cu un booklet de 20 de pagini. Albumul de debut al lui Freddie Mercury, „Mr. Bad Guy”, a fost lansat în 1985. În 1987, el a intrat în lumea muzicii clasice, odată cu melodia „Barcelona”, un duet cu soprana de origine spaniolă Montserrat Caballé. Single-ul a fost ales drept imn al Jocurilor Olimpice din 1992, care s-au desfăşurat în oraşul spaniol. Alte două extrase de pe album, „The Golden Boy” şi „How Can I Go On”, sunt incluse în box-setul „Messenger Of The Gods”. Cu ocazia aniversării a 70 de ani de la naşterea lui Freddie Mercury, în oraşul Montreaux va avea loc o sărbătoare în sprijinul organizaţiei The Mercury Phoenix Trust.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO