fbpx

Căutare

Share this article

Lansat în urmă cu 23 de ani, serialul Sex and the City a devenit rapid un fenomen mondial. Tinerele din lumea întreagă se identificau cu multe dintre problemele personajelor principale sau doar suspinau la obiectele vestimentare şi ieşirile nocturne ale acestora. Au urmat filmele pentru marele ecran şi s-a bucurat de acelaşi succes, în ciuda trecerii anilor. Aşa că noul Sex and the City apare sub numele And Just Like That din 9 decembrie, pe HBO Max.

Noul Sex and the City, ce se ştie până acum despre seria pregătită de lansare

Sunt mai bine de 11 ani de la lansarea celui de-al doilea lungmetraj Sex and the City, dar în noua serie, de numai 10 episoade, apar doar 3 dintre cele 4 protagoniste care au făcut filmul celebru pe întregul mapamond.

Kim Catrall, interpreta Samanthei Jones, a refuzat să revină în proiect, la fel şi creatorul serialului iniţial, Darren Star, cel care se ocupă acum de un alt serial cu priză la public, Emily in Paris. Le vom revedea însă pe Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshow), Kristin Davis (Charlotte York) şi Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) la vârsta de 50 de ani, dar şi pe Chris Noth, celebrul Mr. Big, alături de alte personaje consacrate, dar şi unele cât se poate de noi, care condimentează din plin noua producţie.

Serialul are programată premiera pe 9 decembrie, pe HBO Max, când fanii vor avea bucuria să urmărească nu unul, ci 2 episoade. Apoi vor trebui să aibă răbdare, exact ca pe vremuri, să apară câte un nou episod în fiecare săptămână. Noua serie va face trecerea de la problemele şi trăirile celor 3 protagoniste pe când aveau 30 de ani la viaţa lor la 50 de ani, nicidecum mai liniştită şi mai aşezată.

„Nu pot să nu mă întreb cum au mers lucrurile. Sunt curioasă, lumea s-a schimbat mult după film, cu tehnologia şi Social Media. Apoi adăugaţi noua politică sexuală şi mişcarea #MeToo şi Time`s Up. Cred că Carrie Brashow ar fi încântată să-şi împărtăşească sentimentele şi gândurile referitoare la aceste lucruri.” – Sarah Jessica Parker într-un interviu pentru Entertainment Tonight

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Evident, nu vor lipsi nici ţinutele spectaculoase cu care am fost obişnuiţi până acum.

Foto: harpersbazaar.com

Sex and the City a fost realizat pe baza romanului cu acelaşi nume scris de Candace Bushnell. Serialul a fost pe post din 1998 până în 2004, cu 6 sezoane şi un total de 94 de episoade şi a fost urmat de 2 filme de lungmetraj, în 2008 şi 2010. 54 de nominalizări la Premiile Emmy şi 24 la Globurile de Aur a avut serialul original, din care a primit 7, respectiv 8 premii.

Foto: stiridinlume.ro

Primul lungmetraj din proiect a avut încasări de 415 milioane de dolari şi nici cel de-al doilea nu a stat deloc rău, în ciuda criticilor abundente primite. 294 de milioane de dolari a strâns Sex and the City 2 şi ar fi urmat şi un al treilea film – scenariul era deja scris – dacă Kim Catrall nu ar fi anunţat că ea nu va mai fi parte din proiect.

„Ai de învăţat lecţii în viaţă, iar lecţia mea este să muncesc împreună cu oameni buni şi să încerc să fie şi distractivă treaba asta.” – Kim Catrall într-un interviu realizat pentru Daily Mail în 2019

După cum se vede, actriţa nu şi-a schimbat părerea între timp.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO