fbpx

Căutare

Share this article

Noutatile toamnei 2021 pentru ZODII. Septembrie bate la usa si aduce un adevar pe care nu multi il pot gestiona. Insa n-au incotro. Nu evita acest adevar doar pentru ca iti este teama. In caz contrar, lucrurile vor degenera. Relatia care nu-ti permite sa fii tu insuti nu este una sanatoasa. Accepta adevarul, iar din acel moment fericirea va incepe sa infloreasca. Nu-ti fie teama de schimbare. Este singura constanta a vietii pe care te poti baza.

Angajeaza-te sa faci schimbarile care iti permit sa traiesti viata asa cum doresti. Iata cum ar putea arata schimbarea pentru fiecare fiecare zodie in parte.

Berbec

Nu lua nimic personal. Ai tendinta sa faci asta si sa te stresezi inutil. Practica autocontrolul si incearca sa reduci la minimum grijile. Daca ai anumite temeri, confrunta-le, mai ales ca Mercur si-a reluat cursul direct. Adevarul va iesi la lumina oricat de mult ai vrea sa-l ascunzi asa ca nu-ti irosi energia.

Citeste si: Ce spune piatra ta norocoasa despre personalitatea ta

Noutatile toamnei 2021 pentru ZODII. Taur

Te transformi si nu este deloc usor, insa este foarte important pentru tine. Nu inseamna ca trebuie sa iubesti pe toata lumea, insa trebuie sa fii delicat si diplomat. Luna aceasta este foarte puternica din punct de vedere regenerativ si iti poti vindeca nivelul energiei. Tot ce trebuie sa faci este sa ai mai multa grija de tine si sa iti petreci timpul doar in compania oamenilor care iti aduc bucurie.

Gemeni

Luna aceasta esti pe val. Nu este insa suficient doar sa-ti faci planuri, ci si sa treci la actiune. Nu vei reusi nimic daca doar visezi. Fericirea va veni din ce faci. Atentie sa nu acorzi prea multa energie oamenilor sau situatiilor care nu-ti aduc bucurie. Este nevoie de o schimbare ca sa te reconectezi cu parti din viata ta care te fac sa simti ca esti viu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO