fbpx

Căutare

Share this article

Momentul controversat dintre Will Smith și Chris Rock la cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar a atras atenția asupra cuvântului alopecie, atât de tare încât mai bine de o zi a fost cel mai căutat pe Google și ne-am întrebat ce alte vedete mai suferă de această afecțiune

În timpul ceremoniei de la Oscar, Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock pentru că a făcut o glumă despre părul soției sale, actrița Jada Pinkett Smith. Ea suferă de alopecie, o afecțiune care provoacă căderea părului. Jada Pinkett Smith și-a făcut public diagnosticul în 2018 în emisiunea sa, Red Talk. Ea a spus că atunci când a început să sufere de alopecie a fost „terifiant” și și-a amintit, de asemenea, că obișnuia să rămână cu „mâna plină de păr” în timp ce făcea duș. Apoi și-a făcut apariția cu capul ras în iulie 2021. Postând un set de imagini și videoclipuri, Jada Pinkett Smith a scris: „Willow m-a făcut să o fac pentru că era timpul să renunț, dar… Vârsta mea de peste 50 de ani este pe cale să fie luminată divin cu această înfățișare.”

Citește și: Oscar 2022: Filmul CODA marele câștigător și Will Smith cel mai căutat nume pe Google. Un acces de furie și o palmă în direct i-au adus actorului mai multă popularitate decât lui Zelensky

Jada Pinkett Smith continuă să distribuie postări motivaționale pentru familia ei pe Instagram. În decembrie, anul trecut, ea a distribuit un videoclip cu imaginea ei fără păr, pe Instagram și a scris: „Mama va trebui să se tundă până la nivelul scalpului, astfel încât nimeni să nu creadă că a suferit o intervenție chirurgicală pe creier sau așa ceva. Eu și această alopecie vom fi prieteni. … punct.”

Ei bine, Jada Pinkett Smith nu este singura actriță care suferă de alopecie. Și astăzi vom arunca o privire asupra celorlalte vedete care au ieșit și au vorbit liber despre această afecțiune.

Vedete care suferă de alopecie: Viola Davis

Viola Davis, este cunoscută pentru interpretarea sa magnifică a rolului din How to Get Away With Murder, este una dintre actrițele care suferă de alopecie. În timpul unui interviu pentru Chicago Defender, Viola Davis a spus că purta adesea peruci pentru a-și ascunde căderea neregulată a părului.

Jesy Nelson

Cântăreața și fosta concurentă X Factor a explicat că a început să observe că-i cădea părul încă de când era la școală. Jesy avea aproximativ 13 ani când a început să-și piardă podoaba capilară. Ea a adăugat că stresul poate fi unul dintre motivele care provoacă alopecie, scrie BBC.

Vedete care suferă de alopecie

Vedete care suferă de alopecie: Tyra Banks

Model și prezentatoare TV a serialului America’s Next Top Model, Tyra Banks arată întotdeauna perfect. Dar ea a dezvăluit că suferea de alopecie, cauzată în special de stres. În timpul unui interviu pentru Wall Street Journal, ea a mărturisit: „Am avut o mică alopecie din cauza stresului”.

Vedete care suferă de alopecie

Ella Shaw

Cântăreața a răspândit în mod activ informații pentru conștientizarea alopeciei. A organizat și un concert de caritate pentru a strânge bani pentru Alopecia UK. În primul ei interviu TV, Ella a mărturisit: „A fost o perioadă destul de grea, mi-am pierdut tot părul din cap când eram în ultimul an de școală primară”.

Vedete care suferă de alopecie: Christina Milian

Actrița a început să aibă probleme cu căderea părului după naștere, după primele două sarcini. Problema a fost diagnosticată ca fiind alopecie. Împărtășindu-și experiența în revista People, ea a spus: „Este o experiență cu adevărat descurajantă. Am avut momente în care am vrut să plâng pentru că nu eram sigură dacă îmi voi face părul să crească din nou”.

Vedete care suferă de alopecie

Selma Blair

Vedeta a declarat pentru revista People că a început să se confrunte cu căderea părului la trei luni după ce l-a născut pe fiul ei, Arthur Saint, în 2011. Blair a spus că nu este adepta extensiilor și a trebuit să accepte că acesta este acum look-ul ei. Ea a spus despre căderea părului, că a fost atât de gravă încât a trebuit să facă dușuri mai lungi pentru a putea petrece timp strângând părul care se aduna lângă canalizare.

Vedete care suferă de alopecie

Vedete care suferă de alopecie: Naomi Campbell

De obicei, modelul nu are niciodată nici un fir de păr deplasat, dar imaginile din 2010 o arată cu porțiuni de chelie pe scalp. Ea a dezvăluit că are alopecie de tracțiune – o afecțiune a căderii părului cauzată de extensii.

Într-un interviu pentru Evening Standard, Campbell a spus că „ani întregi de purtat extensii” au cauzat daune. Ea a spus că a devenit mai atentă cu îngrijirea părului și, ca urmare, părul i-a crescut înapoi.

Kirstin Davis

Vedeta Sex and the City este cunoscută pentru șuvițele ei lungi, dar după ce serialul s-a încheiat în 2004, ea a observat că i-a căzut părul. Ea a spus că părul ei a devenit foarte fin și subțire de-a lungul anilor, spre deosebire de grosimea cu care era obișnuită.

Vedete care suferă de alopecie

Probabil după incidentul de la Oscar, care niciodată nu lasă oamenii muți, vor apărea și mai multe celebrități care suferă de alopecie și care, până deunăzi au ales să nu facă public acest lucru. De obicei femeile devin solidare în astfel de situații, cu atât mai mult vedetele între ele. Va fi probabil o mișcare #mehairtoo.

Acum, revenind la incidentul palmei lui Will Smith pe scenă, actorul și-a cerut scuze lui Chris Rock. „Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am fost neconform și m-am înșelat. Sunt jenat și acțiunile mele nu au indicat bărbatul care vreau să fiu”, a spus el.

Fotografiile din acest articol ne-au fost furnizate de Depositphotos.com

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO