fbpx

Căutare

Share this article

Actriţa Drew Barrymore şi-a lansat o nouă colecţie de haine şi accesorii, intitulată „Dear Drew”. Colecţia, care cuprinde de la rochii cu imprimeuri florale până la bluze, fuste şi pantaloni, dar şi piese de lenjerie, ustensile de beauty şi accesorii, este disponibilă pe Amazon Fashion.

Preţurile obiectelor din colecţie sunt cuprinse între 28 şi 248 de dolari, comparabile cu cele ale colecţiei „Draper James” a actriţei Reese Witherspoon, potrivit The Hollywood Reporter, citat de News.ro.

„Dear Drew” marchează o premieră: este prima colecţie a unei vedete care este comercializată prin Amazon, companie care a lansat anul trecut şapte branduri proprii.

„Cariera impresionantă a lui Drew şi energia ei sunt o inspiraţie şi suntem încântaţi să le putem oferi clienţilor noştri o colecţie care întruchipează spiritul ei liber”, a transmis Kate Dimmock, directorul diviziei modă a Amazon.

Drew Barrymore spune despre colecţia sa că este „o scrisoare de dragoste adresată tuturor femeilor din lume”. Şi, dacă vedeţi clipul video care lansează colecţia, veţi vedea că are dreptate.

Drew Barrymore a mai lansat în 2013 marca „Flower Beauty”, care este vândută exclusiv în magazinele Wal-Mart şi pe flowerbeauty.com, iar acesteia i-a adăugat şi o colecţie de ochelari, în 2015.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO