O altfel de vacanţă în Bulgaria - LIFE.ro
Mergi la conținut

O altfel de vacanţă în Bulgaria

Are avantajul că este situat la maxim 30 de kilometri de Vama Veche, într-un peisaj absolut fabulos, iar condiţiile de cazare şi serviciile sunt impecabile.
Share this article

De câţiva ani, televiziunile din România ne anunţă în fiecare sezon că românii preferă „vacanţele la vecinii bulgari”. Se ştie deja că pe toată coasta Mării Negre, de la Vama Veche şi până la graniţa cu Turcia, investitori străini, dar şi bulgari au construit hoteluri şi resorturi la standarde occidentale. Preţurile sunt uneori mai mici decât în România, iar cei care şi-au făcut vacanţa în Bulgaria spun că serviciile sunt de cea mai bună calitate.

Un alt punct de atracţie pentru români, sunt resorturile de golf din apropierea vamei româneşti, resorturi şi cluburi vizitatea aproape în fiecare weekend de jucătorii de golf români.

Unul dintre ele este Black Sea Rama. Însă, în afară de terenul de golf impecabil, reprezintă un loc excelent pentru o vacanţă cu familia.

Are avantajul că este situat la maxim 30 de kilometri de Vama Veche, într-un peisaj absolut fabulos, iar condiţiile de cazare şi serviciile sunt impecabile.

Ai de ales între mai multe plaje, la unele dintre ele putând ajunge doar cu un boogie special pentru acest traseu. Dar poţi nici să nu părăseşti resortul căci ai piscine, saloane de spa şi wellness, plus terenul de golf unde dacă eşti jucător te poţi bucura de acest loc minunat, iar dacă nu, poţi lua lecţii cu un instructor profesionist.

Colega noastra, Ioana Capanu, merge în fiecare an cu aceeaşi plăcere la Black Sea Rama şi ne-a spus de ce o face:

„Black Sea Rama este un loc de suflet, are o energie aparte, pe care am simţit-o încă din prima clipă, când am păşit în acest loc. M-a fascinat priveliştea extraordinară către cap Kaliakria, dar şi modul în care este organizat complexul hotelier: vile de vacanţă impecabil amenajate, cu piscine propri sau jacuzzi, în care te poţi relaxa într-un weekend sau petrece timp de calitate cu prietenii şi familia într-un sejur. De şase ani, petrec cel puţin câteva zile în complexul Black Sea Rama, întrucât este şi locul unde mi-am organizat nunta şi îmi place să rememorez acel moment romantic din viaţa mea. De anul trecut, am început să iau şi lecţii de golf şi sper că la un moment dat să pot participa şi la o competiţie. Îmi place la nebunie micul dejun care este foarte gustos şi generos, dar şi faptul că în fiecare zi pot lua masa în alt restaurant sau tavernă a hotelului! Serviciile sunt ireproşabile, iar faptul că poţi întâlni oameni de calitate, cu care poţi lega noi prietenii îmi oferă  o stare de confort. Le recomand tuturor prietenilor mei acest loc, care arată fantastic atât primăvara, când înfloreşte lavanda, cât şi vara (plajele sunt foarte aproape şi arată foarte exotic, datorită solului calcaros) sau toamna când soarele nu mai este la fel de puternic. În plus, zona oferă numeroase opţiuni de petrecere a timpului liber: poţi închiria un yaht, poţi lua masa la ferma de scoici Dalboka sau poţi experimenta un reasturant cu specific Provencal, unde troate felurile de mâncare sunt gătite cu melci crescuţi în ferma proprie, poţi vizita grădinile castelului Regina Maria care sunt spectaculoase în orice anotimp, poţi face o excursie până la Varna, unde poţi experimenta diferite plaje sau viaţa de noapte a litoralului bulgaresc, poti lua lecţii de călărie în apropierea complexului Black Sea Rama”. 

Pentru vara lui 2018, Black Sea Rama ne aşteaptă cu nişte oferte foarte bune de preţ: cazare în vilă (aşa cum spunea şi Ioana, vilele sunt impecabile, oferă tot confortul, mobilate şi utilate după ultima modă, fiecare vilă având piscină proprie) pentru o persoană, 7 nopţi, de la 440 la 580 de euro (în funcţie de numărul de persoane cazate în vilă).

Acest preţ este valabil pentru cazare şi demipensiune (micul dejun la Club House, iar cina într-unul dintre restauranetele din resort). În preţ mai sunt incluse:

Utilizarea gratuită a piscinelor în aer liber, transfer zilnic gratuit la plajă, două lecţii de golf cu instructor, un tratament facial, utilizarea sălii de fitness, a saunei cu infraroşu, a băii cu aburi şi a zonei de relaxare, a camerei de jocuri şi a locului de joacă pentru copii, a piscinei interioare, plus reducere de 15% la toate terapiile din centrul de wellness.

Preţul pentru copiii între 6 şi 12 ani este de 130 de euro pentru 7 nopţi, tot în sezonul de vară, de la 15 iunie şi până pe 31 august.

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora