fbpx

Căutare

Share this article

Producţia thrillerului „The Rhythm Section” cu Blake Lively în rolul principal a fost suspendată, după ce actriţa s-a accidentat la o mână în timpul filmărilor şi a avut nevoie de intervenţie chirurgicală, scrie hollywoodreporter.com.

Bazat pe romanul britanicului Mark Burnell, „The Rhythm Section”, spune povestea unei femei care devine asasin pentru a răzbuna moartea familiei sale. „The Rhythm Section” este primul dintre cele patru romane care o au în centru pe eroina Stephanie Patrick. Reed Morano, cel care a regizat primele trei episoade ale serialului TV „Povestea slujitoarei”, se află în spatele camerei pentru acest thriller, în care joacă şi Jude Law.

Potrivit unor surse ale The Hollywood Reporter (THR), producţia a fost suspendată, iar echipei implicate în proiect i s-a spus să îşi găsească altceva de lucru, cât timp Lively se recuperează.

Actriţa s-a accidentat în luna decembrie, în timp ce făcea o cascadorie pe un platou de filmare din Dublin. La acea vreme, producţia a fost suspendată temporar pentru a îi oferi actriţei timp de recuperare.

Aşa cum precizează şi News.ro, potrivit surselor THR, intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o Lively la mână nu a reuşit şi este nevoie de o a doua astfel de intervenţie. Actriţa va avea nevoie de mai mult timp pentru a se recupera.

Paramount, care va distribui filmul la nivel mondial, a anunţat că „The Rhythm Section” va avea premiera pe 22 februarie 2019. Nu este clar dacă data va fi modificată.

Producătorii au confirmat amânarea proiectului. „Haosul de la producţia «The Rhythm Section» s-a extins din cauza unei accidentări pe care Blake Lively a suferit-o la o mână în timp ce filma o scenă de acţiune, la sfârşitul anului trecut”, au transmis aceştia.

Deocamdată nu se ştie când vor fi reluate filmările. O sursă apropiată producţiei a spus că pelicula a fost filmată în proporţie de mai puţin de 50%, iar o altă sursă a spus că ar putea dura cinci luni până la reluarea proiectului.

Thrillerul, cu un buget de producţie de aproximativ 50 de milioane de dolari, este produs de Michael G. Wilson şi Barbara Broccoli prin EON Productions, compania care se află în spatele francizei cinematografice „James Bond”.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO