Căutare

Share this article

Fanii Game of Thrones vor avea parte anul acesta de încă o surpriză, pe lângă mult aşteptatul sezon 7, care va debuta pe 16 iulie. HBO şi GES Events au anunţat “Game of Thrones: Exhibition Tour”, o expoziţie tematică inspirată de celebra franciză care va fi itinerată prin Europa în această toamnă. Expoziţia va purta fanii în lumea celor Şapte Regate, unde vor putea admira recuzita, costumele şi decoraţile originale folosite în film. Gândită pentru o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, expoziţia va oferi privitorilor o experineţă interactivă care îi va familiarizarea cu ţinuturile mitice din Westeros şi Essos şi care va cuprinde scenografii tematice, precum peisajele de iarnă din nord, oraşul Meereen, castelul Negru sau camera Tronului de Fier, vedeta expoziţei.

Game of Thrones a devenit cu adevărat un fenomen la nivel mondial, fanii urmărind filmul din toate colţurile lumii ”, spune Jeff Peters, unul din directorii HBO. „Având la bază munca depusă de GES alături de partenerii de divertisment anteriori, credem că această expoziţie va fi ceva ce fanii vor adora… şi suntem încântaţi să le oferim ocazia de a vizita şi de a sărbători incredibila măiestrie a echipei de producţie “Game of Thrones”, a mai spun acesta.

“Game of Thrones: Exhibition Tour” nu este prima expoziţie itinerantă dedicată filmului. În 2013, când “Game of Thrones” se afla la al treilea sezon, fanii s-au mai putut bucura de un astfel de eveniment.

Deşi nu există deocamdată detalii privind data inaugurării, revista Rolling Stone estimează că expoziţia nu va fi deschisă înainte de finalizarea celui de-al şaptelea sezon.  

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO