Căutare

Share this article

Ai văzut filmul Wonder Woman? Dacă nu, după ce-l vei vedea, probabil vei visa cu ochii deschişi la o escapadă la ea acasă, pe insula femeilor Themyscira.

Acest vis poate deveni curând realitate: o femeie antreprenor, Kristina Roth a creat SuperShe Island, un loc privat în care te poţi retrage pe coasta Finlandei, un loc în care accesul bărbaţilor este interzis.

Roth a declarat pentru CNN că scopul ei este acela de a oferi femeilor o destinaţie de vacanţă departe de presiunile societăţii moderne, un loc unde se poate contopi cu toată energia feminină.

Suntem media celor cinci persoane care ne înconjoară. Iar filosofia mea este că dacă te înconjori de femei minunate şi dacă poţi aduce laolaltă femei de pe tot globul, atunci vei fi media acelui grup”.

Pe insulă pot fi cazate 10 persoane în patru vile luxoase ce pun la dispoziţie activităţi de wllness şi oportunităţi de relaţionare.

Roth este şi fondatoarea blogului SuperShe un blog de lifestyle şi networking ce încurajează femeile să relaţioneze şi să se împrietenească.

Fost consultant de business, ea s-a inspirat din propria viaţă pentru a crea acest resort: „Am trăit cu adevărat într-o lume dominată de bărbaţi. Când am început să călătoresc mai mult în ultimii ani, am început să cunosc o mulţime de femei fantastice în jurul lumii”.

În mod ironic, Roth a cumpărat această insulă după ce iubitul ei i-a prezentat peisajele minunate ale Finlandei.

M-am îndrăgostit de această zonă a arhipelagurilor finlandeze şi m-am îndrăgostit de un finlandez, iar asta înseamnă că există cu adevărat o poveste de dragoste aici. El mi-a prezentat arhipelagul şi după ce am cumpărat insula am început lucrările”.

Înainte de a vă entuziasma prea tare trebuie să ştiţi că nu oricine poate rezerva un loc de cazare pe SuperShe Island. Roth este cea care face selecţia vizitatorilor, motiv pentru care cele interesate trebuie să treacă printr-un proces de vot al website-ului organizatoarei.

Dar care sunt criteriile de selecţie?

Cel mai important lucru pentru mine este să ai o personalitate uimitoare, cool şi optimistă pentru că, până la urmă te vei afla pe o insulă. Personalitatea ta contează pentru p atmosefră funy şi interesantă în rândul celorlalţi”, a mai spus Kristina Roth.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO